Yandex’den Hastalara Yanlış Adres

Yandex’den Hastalara Yanlış Adres

Hastalarını Yandex Navigasyon kullanarak Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürmek isteyen vatandaşlar yanlış adres tarifi nedeniyle Ankara Teras TOKİ Evlerine gidiyor. Sitenin güvenlik görevlisi olan Yasin Asil, “Günde 4 – 5 hasta yanlış adres nede

 

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Yandex Navigasyon kullanarak Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gitmek isteyen vatandaşlar mağdur oluyor. Yanlış adres tarifi nedeniyle her gün 4 – 5 hastanın Kuşcağız Mahallesi’nde bulunan Ankara Teras TOKİ Evlerine geldiğini belirten sitenin güvenlik görevlisi Yasin Asil, hastaların Yandex tarafından yanlış yönlendirildiğini söyledi.

ACİL HASTALAR KRİTİK

Navigasyon kullanarak Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gelmek isteyen hastaların mağdur olduğunu söyleyen güvenlik görevlisi Asil, “Günde en az 4 – 5 hasta navigasyonun yanlış yönlendirmesi nedeniyle Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi diye Ankara Teras TOKİ Evlerine geliyor. Biz görüp yönlendiriyoruz ama acil hastaların durumlarının kritik olması nedeniyle bu yanlışı giderilmesini istiyoruz” diye konuştu.    

HASTALAR İÇİN DAKİKALAR ÖNEMLİ

Yanlış adres tarifinin vatandaşların hayatına mâl olabileceğini söyleyen Asil, Buradan Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gitmek neredeyse 10 dakika sürüyor. Acil hastalar için dakikaların büyük önemi var” ifadelerini kullandı.

SINAVA GİREMEYENLER OLUYOR

Ayrıca TOKİ İlkokul ve Ortaokulu’na ÖSYM sınavları için gelen vatandaşlarında Ankara Teras TOKİ Evlerine ifade eden Asil, “Sınav için buraya gelenler oluyor. Yandex Navigasyon nedeniyle birçok insan mağdur oluyor. Sınava giremeyenler oluyor, bu durumun bir an önce düzeltilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.