Yardım eli bekliyor

Yardım eli bekliyor

73 yaşındaki Esma Gülcan yoksullukla mücadele ediyor. Yatağa bağlı eşiyle birlikte imkânsızlıklar içerisinde yaşayan yaşlı kadın yardım eli bekliyor.

GÜNÜ BİRLİK İŞLERDE ÇALIŞIYOR

Yaşlı kadının 1 tanesi kız olmak üzere toplamda 4 çocuğu oldu. Yanında yaşayan ve evi geçindiren oğlu 6 ay önce kanser hastalığından hayatını kaybetti. 1 oğlu evli ve anne babasına destek olmuyor. Kızı kocasından boşandı ve çalışmıyor. Diğer oğlu da yaşlı anne babası ile birlikte yaşıyor ancak işsiz. Kendisi günü birlik işler bulursa çalışıyor. 

‘BELEDİYEYE GİDEMEDİM’

Zor şartlar altında yaşamını sürdüren 73 yaşındaki Esma Gülcan Mecidiye Dizi sokakta bir sobalı evde yaşıyor. Çevredeki esnaflardan topladığı ahşap kasaları yakarak ısındığını söyleyen yaşlı kadının herhangi bir sosyal güvencesi de bulunmuyor. Daha önceleri Keçiören Belediyesinden yardım aldığını belirten Gülcan yardımların kesildiğini ifade etti. Belinde oluşan rahatsızlıklar nedeniyle yardımların sürdürülmesi için belediyeye gidemediğini ekleyen yaşlı kadın zor durumda olduğunu dile getiriyor. 

Bel rahatsızlığı nedeniyle hareket etmekte zorluk yaşayan 73 yaşındaki yaşlı kadın yatalak eşi ile birlikte yardıma muhtaç halde bulunuyor. Esma Gülcan Keçiören Belediyesi ve Keçiören Kaymakamlığından yardım elini uzatmalarını bekliyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.