YAŞ Temizliğini FETÖ’cüler Hazırlamış

YAŞ Temizliğini FETÖ’cüler Hazırlamış

Darbe girişiminin gerçekleştiği gece Meclis’te bulunan TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, Kripto FETÖ’cülerin YAŞ kararlarına da müdahale ettiğini söyleyerek darbe girişimi olmasaydı YAŞ’ta masum insanların FETÖ’cü ilan edileceğini söyledi.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

FETÖ’cü hainler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında TBMM’de bulunan AK Parti Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, o gece Mecliste yaşananları Habervaktim’e anlattı. Daha önce hazırlanan Yüksek Askeri Şura FETÖ temizlik listesinin FETÖ’cüler tarafından hazırlandığını belirten Ahmet Gündoğdu, “Hiç Paralel olmayanlarda Paralel kumpasçıların hazırladığı senaryoyla devre dışı kalabilecekmiş” dedi.

MECLİS’İN AÇIK OLMASI DARBECİLERİN MORALİNİ BOZDU

Gazi Meclise 3 normal bomba, 24 ses bombası olmak üzere 27 bomba atıldığını söyleyen TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, “Grup odasının bulunduğu noktayı bir müze haline getirmeyi düşünüyoruz. İşgal kuvvetlerinin bile hedef almadığı meclisin nasıl bir sapkınlıkla, nasıl bir aşağılık duyguyla hedef alındığını göstermek için orayı müzeye dönüştürmeyi düşünüyoruz. Muhalefet tarafına atılan bomba sonucu kirişler hasar gördü orada bir kayma mevcut ama genel ana kolonlar itibariyle bir tehlike söz konusu değil. Ben öğrendiğimde evdeydim çıkmak için hazırlık yaparken MİT evimin arka tarafında kalıyor, MİT’e bombalar yağmaya başladı. O esnada Meclis Başkanımız İsmail Kahramanı aradım ve Meclisi açık tutmamız gerektiğini söyledim. Bana meclise geldiğini benimde Meclise gelmemi söyledi. Abi neredesin, ne yapıyoruz diye arayan vekillerden Aydın Ünal ve Jülide Sarıeroğlu’yla irtibatlıydık onlarla görüşüyordum. Hem il başkanlığımız hem genel başkanlığımız hem de Meclis önümüzde 3 tane alternatif vardı. Ya il başkanlığımıza gidecektik, ya genel merkeze gidecektik ya da meclise gidecektik mücadele için. En uygununun, en etkili olacağın darbecileri moralini bozacak olanın Meclis’in açık olması ve genel kurulun açılması olacağına karar verdik, meclise geldik” şeklinde konuştu.

DARBECİLERİN İLK HEDEFİNE OTURMUŞTUK

Can güvenliklerinin olmamasına rağmen Meclisi açmak için mücadele ettiklerini söyleyen Gündoğdu, “Kapı girişinde güvenlik amiri Nurullah Bey bizi karşıladı, çok kaygılıydı. Mecliste can güvenliğimizin olmayacağını, bizi koruyamayacaklarını belirtti. Çünkü eldeki silahların yetersiz olduğunu ifade etti. Nurullah sen ne diyorsun gerekirse burada öleceğiz bu Meclis açılacak diyerek içeri girdim. İlk başta benim odamda toplanmaya başladık burada sayı 17 olunca genel kurulu açmaya doğru yürüdük. Genel kurulu açınca da sayımı 22-23 oldu. İlk açıklamayı 3G’yle basınla bağlantı kurarak İsmail Abiye yaptırdık. İsmail Abi açıklamayı yaptıktan sonra CHP’li ve MHP’li grup başkan vekilleri geldi. İsmail Abi’nin yaptığı açıklama sonrası biz darbecilerin ilk hedefine oturmuş olduk. Üzerimizden F16’lar, helikopterler uçmaya ve bombalar düşmeye başladı” ifadelerini kullandı.

DARBECİLER HALKA HESAP VERECEK

Bugün toplanarak güvenlik tedbirleri hakkında karar alacaklarını belirten Gündoğdu, “İlk bomba atıldığında büyük bir sarsıntı yaşadık ve bir yerlerin yıkıldığını tahmin ettik. Bekir Bozdağ konuşurken atılan bomba muhalefet tarafından içeride toz, duman, sis şeklinde hissedildi. O esnada ben sendikacılık geçmişimin verdiği kimlikle ‘darbeciler halka hesap verecek’ şeklinde slogan atınca bütün arkadaşlarımı ayağa kalktı ve uzun süre Bekir Bozdağ konuşurken slogan attık. Görüşmeleri bitirdikten sonra hep beraber sığınağa indik. İki helikopter iniş yapmaya kalkıştı onlara bilgimiz ve talimatımız doğrultusunda polislerimiz caydırıcı ateş ettiler. O gece bizi hedef alan F16 pilotu Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en uzman pilotuymuş. Sığınak diye bir yere girdik ama buraya helikopterden askerler inip bizi öldürmeye gelseydi gideceğimiz bir yer yoktu. Bir tünel var arkadaşlar gitti ötesi yok, nereye çıkacağına dair bir bilgimiz yok. Bu konu hakkında ilk toplantıda ön çalışmasını yaptık, bu günde toplanarak güvenlik tedbirleri konusunda karar alacağız” dedi.

YAŞ’DA MÜDAHALE ETMİŞLER

Kripto FETÖ’cüların tehlikesinin devam ettiğini söyleyen Gündoğdu son olarak şunları söyledi: “Sadece memurlar için tehlike söz konusu değil, askerin içinde, polisin içinde ve başka yerlerde de kripto FETÖ’cülerin tehlikesi devam ediyor. Darbe girişimi olmadan önce ağustos ayında Paralelle mücadele adı altında yapacağımız çalışmaların içerisinde Paraleller kamufle olup Paralel değilmiş gibi kalacaklarmış. Hiç Paralel olmayanlarda Paralel kumpasçıların hazırladığı senaryoyla devre dışı kalabilecekmiş. Bunlar tıpkı mason teşkilatı gibi hareket ediyorlar. İftira atmaktan çekinmeyen, Allah’tan korkmayan, kuldan utanmayan ve ortaokul, lise öğrencisiyken keşfedip askerin içerisine sızan kirli şarlatanlar.”   

 

 

      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.