Yazdık onarıldı

Yazdık onarıldı

Geçtiğimiz günlerde Habervaktim'in gündeme getirdiği Kızılay AVM'nin önünde bozuk bir şekilde bekleyen kaldırımlar Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından onarıldı.

Başkentte vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergâhtan biri olan Kızılay Alışveriş Merkezi'nin önünde bulunan bozuk yaya kaldırımı vatandaşlara zor anlar yaşatıyordu. AVM'nin otopark girişinde araçlarında üzerinden geçtiği yaya kaldırımda bu nedenden dolayı birçok taş yerinden oynamış durumda onarılmayı bekliyordu. Vatandaşlar kaldırımda yürümekte oldukça zorlanıyordu. Öyle ki bozuk yaya kaldırımında yürürken bir vatandaş düşerek yaralanmıştı.

Vatandaşların şikâyeti doğrultusunda gündeme taşıdığımız bozuk yaya kaldırımları Büyükşehir Belediyesi tarafından onarıldı.Kaldırımların onarılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar," Burası herkesin kullandığı bir güzergah. Bozuk bir şekilde kaldırımların durması oldukça tehlikeliydi. Yaşlı insanlar, çocuklar var. Özellikle engelli vatandaşlarımız bu noktada ciddi sorun yaşıyordu. Ekipler kısa bir sürede onardılar. Bundan dolayı mutluyuz." dedi.
 

KAMYONETLER YÜZÜNDEN YENİDEN BOZULABİLİR

Kaldırımların bozulmasının nedeninin AVM'ye yük indirmek için kaldırımların üzerine çıkan kamyonetler olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Şimdilik burada bir çözüm bulunmuş gibi dursa da. İlerleyen süreçte yine bir bozulma meydana gelebilir. Çünkü AVM'ye yük indirmek için gelen kamyonetler kaldırımların üzerinden geçiyor. Kaldırımların bozulmasına bu neden oluyor. Yetkililerin bence bu konuda bir çalışma yapması gerekiyor. Aksi halde kaldırımlar daha sonra yeniden bozulabilir. Buna bir önlem alınması gerekiyor." diye konuştu.  

 İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.