Yazdık yapıldı: 50 günlük çile son buldu

Yazdık yapıldı: 50 günlük çile son buldu

Mamak’ın Hürel Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar 50 gündür internete bağlanamıyordu. Konuyla ilgili haberimiz üzerine sorun çözülerek, vatandaşın mağduriyeti giderildi.

Mamak Hürel Mahallesi 10’uncu sokakta oturan vatandaşlar internete 50 gündür erişemediklerini ve yetkililerin bir çalışma yapmadığından şikayetçiydi. Hürel Mahallesi Muhtarı Tahsin Çelik konu ile ilgili detayları gazetemize anlatmıştı. Gazetemizce haberleştirilen vatandaşların mağduriyeti, yayınımızın ardından kısa bir süre içinde çözüldü. Muhtar Tahsin Çelik, “Yetkililere mağduriyetimizi giderdikleri için teşekkür ederim. Ama en büyük teşekkür Gazete İlksayfa’ya. Bizim sesimiz oldunuz” şeklinde konuştu.

.jpg

NE OLMUŞTU?

Mahallede meydana gelen rögar taşması sonucu yapılan çalışmalarda internet kablolarının zarar görmesi üzerine yapılan çalışmalarda kablolar hasar görüp kullanılamaz hale gelmişti. Konu ile ilgili Muhtar Tahsin Çelik, “Vatandaşlarımız mağdur oluyor. 50 gündür Türk Telekom ile irtibat halindeyiz ama mağduriyetimiz çözülmedi. Mahalle sakinlerimiz bu konuda çok muzdaripler ve internetlerini kullanamıyorlar. Bir an önce gerekli adımların atılıp sorunun giderilmesi gerekiyor“ ifadelerinde bulunmuştu.

ddd.jpg

Konu ile ilgili gazetemize konuşan mahalle sakinleri ise internet kullanımının kendileri için çok önemli olduğunu, KPSS’ye hazırlananların ve online dersleri olanların olduğunu belirterek yetkililerden çözüm talep etmişti.

muhtar-tahsin-celik.jpg

1 HAFTA İÇERİSİNDE ÇÖZÜLDÜ

Vatandaşların yaşadığı mağduriyetin gazetemizde haberleştirilmesiyle birlikte 1 hafta içerisinde sorunun çözüldüğünü ifade eden Hürel Mahallesi Muhtarı Tahsin Çelik, “Haber yayınlandıktan sonra yetkililer hemen benimle iletişime geçtiler. Sorunun giderileceğini söylediler ve yaşanan aksaklık için özür dilediler. Sonrasında takip eden 1 hafta içerisinde de vatandaşın sorunu çözüldü. Kablolar değiştirildi ve kesilen asfalt yenilendi. Yetkililere mağduriyetimizi giderdikleri için teşekkür ederim. Ama en büyük teşekkür size. Bizim sesimiz oldunuz” şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.