Yeni mağaza gün sayıyor

Yeni mağaza gün sayıyor

Kızılay'da Mithatpaşa açılacak olan Halk Ekmek Fabrika Satış Mağazası'nda çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Tabelası takılan ve son düzenlemeleri yapılan 10'uncu satış mağazasının en kısa sürede hizmete açılması planlanıyor. 

Hijyen, sağlık, kalite ve ucuzluğu bir arada buluşturarak Başkentlilerin tercihi haline gelen Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ekmek büfelerinin yanı sıra, çok sayıda ürün çeşidinin yer aldığı fabrika satış mağazalarının sayısını da artırmaya devam ediyor. Kızılay'da Mithatpaşa açılacak olan Halk Ekmek Fabrika Satış Mağazası'nda çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Tabelası takılan ve son düzenlemeleri yapılan 10'uncu satış mağazasının en kısa sürede hizmete açılması planlanıyor. 

 TALEPLERİ KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Halk Ekmek’in birbirinde lezzetli ekmek ve unlu mamullerini vatandaşlara ulaştırabilmek için fabrika satış mağazalarının sayısını artırdıklarını ifade eden Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar," Bünyemizdeki ürün çeşitliliği her geçen gün artıyor.

Çeşitlerinin çoğalmasıyla yeni bir konsept geliştirerek, bu satış mağazalarını açmaya başladık. Daha sonrasında çok güzel olumlu geri dönüşler aldık. Açılan mağazalarımıza vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımız mağazaların sayısının artırılması talep ediyor. Bizde bu talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza ucuz, sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmak." dedi. 

ÖRNEK  PROJE

Satış mağazalarının örnek bir proje olduğunu belirten İlkbahar," Böyle bir çalışmayı ilk olarak biz uyguladık. Ankaralıların güzel mekânlarda, güzel ortamlarda, lezzetli ürünleri en ucuz şekilde tüketebilmesi adına hizmet veriyoruz. Mithatpaşa'da buluna mağazamızda en kısa sürede hizmete açılacak. Vatandaşlarımız mağazalardan çok memnun olduklarını söylüyorlar. Biz de bu yüzden mağaza sayılarımızı daha da artırmayı düşünüyoruz. İstiyoruz ki insanlar aileleriyle, çocuklarıyla, eşleriyle birlikte iyi mekânlarda otursunlar ve düşük fiyatlı ürünlerimizi yiyerek, hoşça vakit geçirebilsin." ifadelerini kullandı.

MAĞAZALARIN SAYISI ARTIRILSIN

Halk Ekmek’in satışa sunduğu ürünlerden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, "Kızılay gibi işlek bir noktaya mağazanın açılması çok iyi olacak .Halk ekmeğin ürün yelpazesi oldukça geniş. Kaliteli ve hijyenik ürünleri uygun fiyata bizlerle buluşturuyor. Bizler de artık Kızılay'da böylesine güzel bir mağazaya kavuştuk. Ürünlere daha kolay ulaşmamız için mağaza sayılarının artırılması istiyoruz. Ankara'nın birçok noktasında olursa bizler için oldukça iyi olur. Halk ekmeğe verdikleri kaliteli hizmet için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.     

İBRAHİM ETHEM ÜNAL  HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.