Yeniden Refah Partisi Akyurt Adayı Gültekin Ayantaş: “Gençlere sosyal alanlar oluşturacağız”

Yeniden Refah Partisi Akyurt Adayı Gültekin Ayantaş: “Gençlere sosyal alanlar oluşturacağız”

Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkan Adayı Gültekin Ayantaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ayantaş, “Gençlerimiz için daha fazla sosyal alanlar oluşturacağız. Gençlerimiz bizim için çok önemli” dedi.

Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkan Adayı Gültekin Ayantaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ayantaş, önceki görev sürelerinde ilçenin kalkınması var güçleri ile çalıştıklarını belirterek, "Hemşehrilerimizin desteğiyle tekrar seçilerek şehrimize hizmet etmeye geleceğiz" dedi. Önceki dönemde yapılan projelerle ilçenin Türkiye'nin sayılı ilçeleri arasına girdiğini vurgulayan Gültekin Ayantaş, yeni dönemde gençlere daha fazla sosyal alanlar oluşturacaklarını ifade etti. Ayantaş, “Gençlerin kullanabileceği bir macera parkı yapacağız. Yapacağımız gençlik kampı ile gençlerimize sosyal yaşam alanı kazandıracağız. Gençlerimize daha fazla sosyal alanlar oluşturacağız” dedi.

1.jpg

“GENÇLERE SOSYAL ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş göreve geldiklerinde gençlere sosyal alanlar oluşturacaklarını şöyle ifade etti:

“Gençlerin kullanabileceği bir macera parkı yapacağız. Yapacağımız gençlik kampı ile gençlerimize sosyal yaşam alanı kazandıracağız. Gençlerimiz için daha fazla sosyal alanlar oluşturacağız. Gençlerimiz bizim için çok önemli bizlerin ürettiklerini ileride onlar devam ettirip yenilerini üretecek. Öğrencilerimizin okulda öğrendikleri bilgileri pratiğe dökebilecekleri Akyurt Bilim ve Teknoloji Merkezi yapacağız. Vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği içerisinde ofis, toplantı salonu, cafe, çay evi ve çarşı bulunduran Ravlı Han projemizi yapacağız. Gençlerimize sosyalleşme alanları oluşturarak güvenli ve keyifli zaman geçirmelerini sağlayacağız."

2.jpg

ÇİFTÇİYE DESTEK

Çiftçilerin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Gültekin Ayantaş, “Yöresel ürünler pazarı yaparak çiftçilerimize destekte bulunacağız. Çiftçilerimiz bizim için çok önemli. Bu nedenle çiftçilerimize modern bir pazar alanı oluşturacağız. Çiftçilerimiz bu pazarda kendi doğal ürünlerini satarak gelir elde edecek. Bunun yanında modern kapalı pazar yeri yapacağız. Bu pazar yerinin tamamı kapalı alandan oluşacak ve içerisinde elektrikli araç şarj istasyonları ile birlikte bankamatikler olacak” dedi.

sad.jpg

“EĞİTİME DESTEK OLACAĞIZ”

Gültekin Ayantaş, eğitime destek olacaklarını ve öğrencilere yönelik projelerini arttıracaklarını söyledi. Ayantaş, “Üniversiteye hazırlanan tüm 12. Sınıf öğrencilerimize ücretsiz internet desteği vereceğiz. 12. Sınıf öğrencilerimizin LGS ve TYT başvuru ücretlerini belediye olarak biz karşılayacağız. Bu ve göreve geldiğimizde yapacağımız diğer projelerle öğrenciye ve eğitime destek olacağız” ifadelerini kullandı.

4.jpg

EMEKLİLERE VE DAR GELİRLİLERE YARDIM

Emeklilere ve dar gelirli ailelere destekte bulunacaklarını söyleyen Gültekin Ayantaş, “Yardıma muhtaç dar gelirli ailelere Akyurt Kart ile daha kolay alışveriş imkanı sağlayacağız. İhtiyaç sahibi ailelerimize günlük sıcak yemek desteği vereceğiz. Emekli ve 65 yaş aylığı alan Akyurt’ta yaşayan vatandaşlarımıza 2024-2025 yıllarında en az 5 bin lira ikramiye vereceğiz. Emeklilerimizin bir araya gelip kaynaşması ve sosyalleşmesi için Emekli Dinlenme Evi inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

5.jpg

TEKRAR HİZMET EDECEĞİZ

Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkan Adayı Gültekin Ayantaş, “Belediye başkanlığı görevinde bulunduğumuz süre boyunca ilçemizin kalkınması için var gücümüz ile çalıştık. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan alt yapıya, spor tesislerinden kamu binalarına kadar önemli projeler gerçekleştirdik. Bu projelerin hepsini hemşehrilerimizden aldığımız güç ile sağlam adımlarla ve hemşehrilerimizin en iyisine layık olduklarını bilerek gerçekleştirdik. Bu dönem Akyurt’a tekrar seçilerek şehrimize tekrar hizmet edeceğiz. Hemşehrilerimizin desteği bizim gücümüze güç katıyor” dedi.

6.jpg

TECRÜBEMİZE GÜVENİYORUZ

Gültekin Ayantaş, Akyurt’ta doğup büyüdüğünü belirterek tecrübelerine güvendiklerini şu sözler ile ifade etti:

“Akyurt’ta doğdum ve büyüdüm. Hayatımın neredeyse tamamı burada geçti. Akyurt’u ve Akyurtluları yakından tanıyorum. Onlarda beni bir başkandan çok abileri ve evlatları gibi görüyorlar. İlk görevim 2004 yılında oldu. 2004 yılından 2019 yılına kadar bu kutlu görevi üstlendim. Tecrübemize güveniyoruz. Önümüzdeki beş yıl içerisinde de hemşehrilerimizin desteğiyle birlikte; bilgi, beceri ve tecrübemiz ile Akyurt’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu konudaki tecrübemize güveniyor ve Akyurtlular ile birlikte başaracağımıza inanıyorum.”

son.jpg

“BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Kimseyi ayırt etmeyeceklerini ifade eden Gültekin Ayantaş, “Akyurt’u hep birlikte yöneteceğiz. 31 Mart akşamında bu göreve geldiğimizde hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeden hizmet edeceğiz. Bize oy verip vermemesi önemli değil. Başkan seçildikten sonra sadece Akyurt ve Akyurtlular vardır. Biz Akyurt’a ve Akyurtlu hemşehrilerimize hizmet etmek için geliyoruz. Sonuna kadar birlik ve beraberlik içerisinde kimseyi ayırmadan, incitmeden ve kırmadan çalışacağız” açıklamasında bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.