Yenilenmeyen yol kalmadı: Pursaklar’da 5 yılda 828 sokak yenilendi

Yenilenmeyen yol kalmadı: Pursaklar’da 5 yılda 828 sokak yenilendi

Araçların trafikteki ilerleyişini daha güvenli hale getirmek ve ulaşımda kaliteyi arttırmak için büyük bir özveri ile çalışan Pursaklar Belediyesi, 5 yılda 828 sokağı yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Araçların trafikteki ilerleyişini daha güvenli hale getirmek ve ulaşımda kaliteyi arttırmak için büyük bir özveri ile çalışan Pursaklar Belediyesi, 5 yılda 828 sokağı yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “5 yıl boyunca ulaşım alanında büyük yatırımlara imza attık. İlçemizin dört bir tarafında, gece-gündüz, yaz-kış demeden çalışmalara ara vermeden devam ettik. Gerek ilçe merkezimizde gerekse kırsal mahallerimizde yeni yollar açarak, ulaşım altyapısını daha da güçlendirdik” dedi.

belediye-baskani.jpg

MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Pursakların daha konforlu, estetik ve güvenli yolları olması Telekom, BaşkentGaz, ASKİ ve EnerjiSA’ın yapmış olduğun alt yapı çalışmaları sebebi ile bozulan sokaklara Pursaklar Belediyesi tarafından anında müdahale edildi. 5 yıldır görevde olan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yaptırılan kilitli parke taşı döşeme, beton yol ve asfalt serimi çalışmaları ile sokaklar modern bir görünüme kavuştu. 5 yıl boyunca hız kesmeden sürdürülen çalışmalarda, yol yenileme çalışmaları kapsamında Pursakların birçok noktasında bozulmuş 828 sokak asfalt, parke taşı, beton yol yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Aynı zamanda bu süre zarfı içerisinde ilçede toplamda 4 bin 107 sokakta onarım çalışmaları yapıldı.

belediye.jpg

“ULAŞIM ALTYAPISINI GÜÇLENDİRDİK”

Gece, gündüz demeden 5 yıl boyunca büyük bir tempo ile çalıştıklarını dile getiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “5 yıl boyunca ulaşım alanında büyük yatırımlara imza attık. İlçemizin dört bir tarafında, gece-gündüz, yaz-kış demeden büyük bir özveri ile yol çalışmalarına ara vermeden devam ettik. Gerek ilçe merkezimizde gerekse kırsal mahallerimizde yeni yollar açarak, ulaşım altyapısını daha da güçlendirdik. Bu çalışmaları kendi ekiplerimizle, ekipmanlarımızla ve personelimizle yaptık. Bu sayede hızımızı artarken, maliyetlerimizi de düşürdü. İnşallah ilerleyen günlerde ilçe sokaklarımız daha modern ve daha estetik bir görünüme kavuşacak. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.