Yenimahalle'de Kur'an Ziyafeti

Yenimahalle'de Kur'an Ziyafeti

Yenimahalle İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum programı kapsamında seçkin hafızların katılımı ile Kur'an ziyafeti düzenledi. Renkli geçen etkinlikte Kur'an ziyafetinin yanı sıra katılımcılara tasavvuf musikisi konseri de verildi. Etkinlik, izleyicilerden tam no

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Yenimahalle İlçe Müftülüğü, 2016 Kutlu Doğum programı kapsamında seçkin hafızların katılımı ile Kur'an ziyafeti düzenledi. İvedik OSB Yönetim Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa yüzlerce katılımcı eşlik etti. Renkli geçen etkinlikte Kur'an ziyafetinin yanı sıra katılımcılara tasavvuf musikisi konseri de verildi.  

DUAYENLER BU PROGRAMA KATILDI

Büyük bir sessizlik ve huşu içinde geçen program, izleyicilerden tam not aldı.Programa "Hocaların hocası" olarak bilinen Kurra Hafız İlhan Tok, Millet Camisi İmam Hatibi Mehmet Bilir, Hacı Bayram Veli İmam Hatibi Ahmet Karalı, Kocatepe Cami İmam Hatibi Adem Kemanici, Hacı Bayram İmam Hatibi Yunus Koçan, Safa Merve Kur'an Kursu Öğreticisi İsmail Öztürk okuyucu olarak katıldı. Tasavvuf musikisi konserini ise Lütfi Doğan, Aziz Bostan, Kadir Koçak verdi, konser de birbirinden güzel ilahiler söylendi.

 

 


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.