Yükselen değer Mebuskent

Yükselen değer Mebuskent

Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Batıkent Çakırlar’da hayata geçirilen Mebuskent projesinde konut sahipleri teslim aldıkları dairelerden memnun olduklarını ifade ederken, projenin göz kamaştırdığını belirtiyor.

Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Batıkent Çakırlar’da hayata geçirilen Mebuskent projesinde konut sahipleri teslim aldıkları dairelerden memnun olduklarını ifade ederken, projenin göz kamaştırdığını belirtiyor.

Doğayla iç içe bir yaşam

fft261_mf12336925.jpeg

388 bin metrekare alan üzerine kurulan ve 85 bin 750 metrekare yeşil alana sahip kent yepyeni bir yaşam alanıyla daire sahiplerini hayallerine kavuşturuyor. Aymor grup tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin en yeşil projesi ile Ankara’da bir ilki gerçekleştiren Mebuskent modern inşaat teknolojisi ve konut konforu ile doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Batıkent Çakırlar Karacakaya Mevkiinde bulunan 5 bin kişilik Mebuskent’e birçok aile taşınmaya başladı. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hâkim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda gerçekleştirilen proje, her türlü doğal ve modern yaşam, spor ve sosyal etkinlik imkânlarını bir arada sunmasıyla dikkat çekiyor. Mebuskent, yatay ve dikey mimarinin dengeli harmanlandığı bir proje olarak göz kamaştırıyor. 

Yepyeni bir yaşam alanı sunuyor

mebuskent-projesi-ankara-yenimahalle-1057-130843-001.png

Mebuskent, Ankara’nın bir ucundan bir ucuna bağlantılı güzergâhlarıyla 25 dakikalık bir mesafede yer alan yeni bir şehir yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Kentte 23 bin ağaç ile birlikte 332 adet villa, 10 blok ve 602 daireden oluşan çok katlı konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri ile 5 bin metrekareli alışveriş merkezi, 2 bin metrekarelik spor kompleksi, botanik parkı, 13 bin 650 metrekare yeşil alana kurulu golf sahası ile 7/24 güvenlik hizmeti de sunuyor.

Her şey şehrin sakinleri için düşünülmüş

Bu şehirde her şey çok daha rahat, her şey şehrin sakinleri için düşünülmüş. Kapalı alanda kullanabilecekleri 2 bin metrekare alana sahip spor kompleksiyle; açık alanda iki adet yüzme havuzu, güvenli yürüyüş ve bisiklet yollarıyla spor yapmak isteyenlere her türlü imkânı sunuyor. Bir Pazar günü veya iş çıkışında eşinizle, ailenizle veya tek başınıza doğayla ve yeşille iç içe olabileceğiniz Botanik Parkı, parkın içinde yer alan su yolları ve süs havuzlarıyla yorgunluğunuzu atabileceğiniz en uygun ortamı bulabilirsiniz.

Hayatınızı kolaylaştıracak yenilikler

yatay-yapilasmanin-ankara-daki-oncusu-mebuskent-2-1461742708.jpg

Basketbol, voleybol ve tenis kortu bulunan, günlük stresinizi atmanıza yardımcı olacak, daha çok huzura, rahata, spora ve yeşil alana ihtiyacı olanlar için en doğru yaşam alanı oluşturacak olan Mebuskent’te kendinizi özel hissedecek, bulunduğunuz yerden ayrılıp şehir merkezine adım atmak istemeyeceksiniz. Kimi zaman kendinizi dinlemek, kimi zaman temiz hava almak, kimi zamansa eğlenmek için Mebuskent konut sahiplerine yetecek. İşe veya özel bir davete gitmeden önce kullanabileceğiniz kuaförü, acil durumlar için hazır bulunan eczanesi, çocuklarınızın sosyalleşerek güzel ve eğlenceli vakit geçirebileceği kreş imkânıyla hayatınızı kolaylaştıran seçenekleri bir arada sunuyor.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
slide01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.