"Z kuşağı eğlence sektörünü zirveye çıkardı"

"Z kuşağı eğlence sektörünü zirveye çıkardı"

2015 yılında kurduğu ‘Çetintaş Organizasyon’ şirketini gazetemize anlatan Metin Çetintaş, ‘‘Türkiye’de eğlence sektörü Z Kuşağı ile zirve yaptı. Organizasyon şirketlerinin doğuşu Z Kuşağı’nın eğlence anlayışının karşılığıdır’’ dedi.

‘‘İşin eğlence kısmının yanında, planlamayı sizlerin yerine başkalarının yapması gereken zamanlar vardır’’ diyen Çetintaş, ‘’Burada devreye organizasyon firmaları girer. Sizinle birlikte hayalinizdeki organizasyonu planlayan, sizin yerinize düşünür ve çözüm üretirler’’ şeklinde konuştu.

basliksiz-1-003.jpg

Türkiye’de son dönemlerde düğün kına, nişan, açılış gibi alanlarda organizasyon gerçekleştiren şirketlerin sayısında artış yaşanıyor. Metin Çetintaş, özellikle sosyal medya ve teknolojinin yaygınlaşmasıyla Z Kuşağı diye adlandırılan gurubun, düğün organizasyonlarına, doğum günü partilerine ve eğlenceye olan ilgilerinin arttığını belirtiyor.

ar3.jpg

PANDEMİ DE ETKİLİ OLDU

‘‘Pandemi insanların doğa ve açık alanlar ilgisi artırdı. Bu durum da organizasyon sektörüne talep artışında etkili oldu’‘ diyen Çetintaş, ‘‘Düğün ve davetler başta olmak üzere birçok organizasyonda insanlar artık açık havayı tercih ediyor. Kır düğünleri, mahalle düğünleri popülerleşmeye başladı. Ayrıca sadece düğünler değil birçok organizasyonda bu yönde talepler artmaya başladı’’ ifadelerinde bulundu.

ara-002.jpg

UCU BUCAĞI OLMAYAN BİR SEKTÖR

Organizasyonculuğun ucu bucağı olmayan, sürekli kendini yenileyen, insanın kendinden ruhundan bir şeyler katacağı bir sektör olduğuna dikkat çeken Çetintaş, ‘‘Yeniliklere açık bir şekilde ilerlemek zorundasınız. Bazen bir fikir günler, haftalar hatta aylar içerisinde oluşuyor. Hızla gelişen, büyüyen bu alanda planlamalarınızı her sene yenilenerek talepler doğrultusunda gerçekleştirmek durumundasınız. Aslında en önemlisi bu işi insanlara yansıtmak, onların mutluluklarına ortak olurken, onların hayallerine hitap ederek güven kazanmak’’ şeklinde konuştu.

ara2-002.jpg

İŞİMİZ EĞLENCELİ FAKAT ZOR

‘’İşimizi keyifli hale getirmek bizim elimizde’‘ diyen Çetintaş, ‘‘En zor olanı bazen günlerce ailemizden uzak kalmamız, onlara vakit ayıramamamız ve hatta kendimize bile vakit ayıramayışımız. Çünkü tamamen işin sahasındayız ve organizasyon kurulum anından itibaren ekibimle toplayıp onlar evlerine gidene kadar işin başındasınız. En keyifli anları ise misafirlerin yüzündeki mutluluğu görmek onların heyecanını yaşamak. Yaşanılan bütün zor anları unutturuyor çünkü bizler işimizi gerçekten severek yapıyoruz. Benim için ekibimle geçirdiğim her an organizasyon yaptığım her gün keyifli ve mutlu hissediyorum’’ diyerek cümlelerini noktaladı.

Mikail Karaman/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.