Zafer Çoktan: Keçiören'de hizmet artacak

Zafer Çoktan: Keçiören'de hizmet artacak

Gazetemize konuşan AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, “Keçiören Belediyesi’nde ülkemize örnek olmuş hizmetler yapıldı. Bizler de göreve geldiğimizde bu hizmetleri arttıracağız” dedi.

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, seçim sürecindeki çalışmalarını gazetemize değerlendirdi. 9 yıldır sahada olduklarını ve Keçiören ilçe başkanlığı döneminden bu yana sürekli vatandaşlarla iç içe olduklarını belirten Çoktan, “Keçiören Belediyesi’nde ülkemize örnek olmuş hizmetler yapıldı. Bizler de göreve geldiğimizde bu hizmetleri arttıracağız” dedi. Hizmetlerini artırarak Keçiören'i daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini vurgulayan Çoktan, saha çalışmaları sırasında vatandaşlardan güzel tepkiler aldıklarını söyledi.

1.jpg

“9 YILDIR SAHADAYIZ”

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, seçim süreci çalışmalarını şu şekilde değerlendirdi: “Sahada, arkadaşlarımızla çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2 aydır seçim süreci içerisindeyiz ama 9 yıldır sahadayız. Keçiören ilçe başkanlığı yaptığım dönemden itibaren 9 yıldır sahada hep vatandaşlarımız ile birlikteyiz. Vatandaşlarımız bizleri zaten tanıyor biliyor. Yılmadan ve hiç sıkılmadan saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son güne kadar da devam edeceğiz. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte de çalışmalarımızı gece yarısına kadar uzattık. Bu tarihe kadar çok güzel bir süreç geçirdik. Bunun etkilerini de 31 Mart akşamı seçimi kazandığımızda göreceğiz.”

2-veya-3.jpg

HİZMET ARTACAK

Keçiören’i daha yukarı taşıyacaklarını belirten Çoktan, “Keçiören Belediyesi’nde ülkemize örnek olmuş hizmetler yapıldı. Bizler de göreve geldiğimizde bu hizmetleri arttıracağız. Vatandaşlarımıza hep daha iyi nasıl hizmet edeceğimizi düşünüp bu alanda süreklilik ve yenilikle hizmet edeceğiz. Keçiören’i yavrularımızın, eşlerimizin, çocuklarımızın ve büyüklerimizin huzurla gezebildiği örnek bir kent haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

dsfsdsd.jpg

YAŞANABİLİR SEMTLER

Çoktan, kentsel dönüşüm ile ilgili ise “Kentsel Dönüşüm ve Gelişme Alanı İmar Planları ile daha modern ve yaşanılabilir semtler yapacağız. Bu fiziki dönüşümü kültürel, ekonomik ve sosyal dönüşümle birleştirerek yepyeni bir şehircilik hamlesi başlatacağız. Konsept Sokaklar Projesi ile tarihi Ankara evleri ve çarşılarını yansıtan tematik sokaklar inşa ederek cazibe merkezleri oluşturacağız” açıklamasında bulundu.

farketmez.jpg

“ESERLER BIRAKACAĞIZ”

Keçiören’e "Eser Belediyeciliği" anlayışı ile hizmet edeceklerini belirten Zafer Çoktan, “Keçiören’in tarihine, coğrafyasına, manevi ve kültürel birikimine hakim olarak, asırlık tecrübe ve birikimden ilham alarak günümüzün ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verebilen "Türkiye Yüzyılı Mimarisi" ile eserler bırakma iddiamızı sürdüreceğiz. Aktepe, Çaldıran, Ufuktepe, Ayvalı, Çiçekli, Kafkas pazaryerlerinin çevre düzenlemesi, sosyal alanları ve uygulama alanlarını yenileyerek, kentimize modern pazaryerleri kazandıracağız. Keçiören’de sembol haline gelmiş Fatih Stadı’nı yenileyerek gençlerin hizmetine sunacağız" dedi.

dsas.jpg

“GÜZEL TEPKİLER ALDIK”

Zafer Çoktan, Keçiörenlilerden güzel tepkiler aldığını şöyle ifade etti: “Seçim programımız boyunca hemşehrilerimizden çok güzel tepkiler aldık. Bunda uzun süredir yaptığım ilçe başkanlığının da etkisi büyük. Yaklaşık 10 yıldır vatandaşlarımızın arasında olan ve derini, sıkıntısını birebir iletişime geçerek dinleyen biriyim. Bu nedenle vatandaşlar da beni bir abisi ve kardeşi gibi görüyor.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.