ZORLU MÜCADELENİN GALİBİ: SAKARYA

ZORLU MÜCADELENİN GALİBİ: SAKARYA

Mustafa Necati Ortaokulu ile Sakarya Ortaokulu Okullar Arası Yıldız Erkek Futbol Müsabakası’nın eleme maçında karşılaştı. Maçtan 2-1 galip ayrılan Sakarya, gruplara kalmaya hak kazandı.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Okullar arası Yıldız Erkek futbol müsabakasının eleme maçında önceki gün Keçiören’den Mustafa Necati Ortaokulu ile Etimesgut’tan Sakarya Ortaokulu 19 Mayıs 1 numaralı dış sahada karşı karşıya geldi.

Çekişmeli geçen mücadeleyi konuk ekip Sakarya Ortaokulu, 2-1 galip gelerek gruplara kalmaya hak kazandı.

İLK DEVRE SAKARYA LEHİNE 1-0…

19 Mayıs 1 numaralı dış saha, her iki ekibin de dişli olması nedeniyle zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Son derece kontrollü ve disiplinli bir şekilde oyun sergileyen Sakarya Ortaokulu, kovaladığı golü dakikalar 9’u gösterdiğinde Hamza Tezcan’ın ayağından bularak Keçiören temsilcisi Mustafa Necati’nin karşısında 1-0 öne geçti. Bu golden sonra farkı artırmak için organize ataklarla karşı kaleye giden Sakarya’nın atakları sonuçsuz kalırken Mustafa Necati’nin oyuncuları, maça ortak olabilmek için elinden gelen çabayı gösterdi. Fakat aradığı golü bulamadı. İlk devrenin skoru Etimesgut temsilcisi lehine 1-0 sonuçlandı.

ETİMESGUT TEMSİLCİSİ 2-1 KAZANDI

İkinci yarının başlama düdüğünün çalmasıyla beraber maça fırtına gibi başlayan Sakarya Ortaokulu’nun talebeleri, farkı artırmak için kanat organizasyonlarıyla oyunu rakip sahaya yıkmaya çalıştılar. Sakarya’ya nefes aldıran gol ise 10 numaralı oyuncusu Mehmet Can Uçak’tan geldi. Skor, 2-0 oldu. Mustafa Necati Ortaokulu, farkı bire indiren golü bulsa da maç, Sakarya Ortaokulu lehine 2-1 sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.