100 Pil getir bileti götür

100 Pil getir bileti götür

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen “100 atıl pil getirene sinema bileti hediye” kampanyası ile herkes geri dönüşüme katkı sağlamaya davet ediliyor.

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü “sıfır atık” projesini uygulamaya devam ederken atık pillerin doğaya vereceği zararın önüne geçilmesi ve hem de çevre farkındalığının artırılması amacıyla tüm Keçiörenli’leri kapsayan bir kampanya düzenliyor. “100 pil getirene sinema bileti hediye” kampanyası ile daha önce 3 bin kg atık pil toplayan Belediye, kampanyanın verimliliğinden dolayı yeniden bu sosyal sorumluluk projesini devam ettirerek herkesi çevre konusunda duyarlı olmaya davet ediyor.

YAZ DÖNEMİNE KADAR SÜRECEK

100 atık pil biriktirip getiren herkes Forum AVM’de istedikleri filmi keyifle seyretmeye hak kazanacaklar. Vatandaşların geri dönüşüme teşvik edilmesi amacıyla bu kampanyayı düzenlediklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Atık pillerin doğaya karışması bildiğiniz gibi toprağı zehirliyor, bu pillerdeki elementler yer altı sularına karışarak da tüm canlıları tehdit ediyor. Bizler bu kampanya ile hem atık pillerin çevreye verdiği zararı hatırlatmak hem de insanımızı geri dönüşüme teşvik etmek istiyoruz. Vatandaşlarımız 100 pili Belediyemizdeki Geri Dönüşüm Danışma Merkezine teslim ettikten sonra sinema biletlerini alıyor, böylece çevre duyarlılıkları da Belediyemiz tarafından ödüllendirilmiş oluyor” dedi. Kampanyanın yaz dönemi sonuna kadar devam etmesi planlanıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.