1905 AGS’den ATO ve ASO’YA ziyaret

1905 AGS’den ATO ve ASO’YA ziyaret

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir’e ziyarette bulundu. Ziyarette forma hediye edildi. 

1905 AGS Yönetim Kurulu Üyeleri, önce ATO Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaret etti. ATO Başkanı Baran’a dernek ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren 1905 AGS Başkanı Bayraktar, derneğin Türk sporunun gelişmesine katkı sağlamaya çalıştığını söyledi. Engelli bir sporcuya özel tekerlekli sandalye yaptırdıklarını dile getiren Bayraktar, “Spor ve rekabetin ötesinde bu ülkenin menfaatleri için çalışmalıyız” diye konuştu. 

Türk futbolu hakkında değerlendirmelerde bulunulan ziyarette, ATO Başkanı Baran geçmişteki futbol fanatikliğini ve anılarını anlattı. Galatasaray’ın önemli başarılarına birebir şahitlik etme fırsatı yakaladığını kaydeden Baran, Galatasaray’ın başarılarıyla gururlandıklarını söyledi. Türk futbolunda yaşanan sıkıntılara da değinen Baran, bazı isimlerin Türk futbolundan acil uzaklaştırılması gerektiğini kaydetti. Ziyarette, Başkan Baran’a imzalı Galatasaray forması hediye edildi. 

1905 AGS Üyeleri daha sonra ASO Başkanı Nurettin Özdebir’e ziyaret gerçekleştirdi. İmzalı Galatasaray forması hediye edilen Özdebir, formayı giyerek 1905 AGS’ye teşekkür etti. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere 3 büyük kulübün iş insanları derneklerinin 29 Ekim’de “Önceliğimiz Türkiye” sloganıyla bir etkinlik gerçekleştirdiğini anlatan 1905 AGS Başkanı Bayraktar, ülke menfaatlerinin öncelikli olduğuna değindi. Bayraktar, Galatasaray’ın 113 yıldır kendine has kültür ve geleneği ile daha güzel günlere yürüyeceğine inandıklarını ifade etti. 

ASO Başkanı Özdebir ise son dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirterek, 2019 yılında milletçe daha duyarlı olunması gerektiğini söyledi. Türk ekonomisinin yaşadığı sıkıntıları değerlendiren Özdebir, en kötü günlerin geride kaldığına inandıklarını dile getirdi. Özdebir, asıl kötü olanın insanların birbirine güvenmemesi olduğunu kaydederek, piyasalarda güven ortamının oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.