20 yıllık sorun çözülüyor; yetkililer açıkladı

20 yıllık sorun çözülüyor; yetkililer açıkladı

Türk Telekom yetkilileri Çubuk’ta 20 yıldır internet hizmeti alamadığını ifade eden vatandaşların sorununu çözmek için harekete geçti. Yetkililer, sorunun binanın şebekesi olmamasından ve talebin son zamanlarda artmasından kaynaklandığını söyledi.

Çubuk bölgesine hizmet veren Türk Telekom Keçiören Bölge Müdürlüğü yetkilileri Çubuk’ta 20 yıldır internet hizmeti alamadığını ifade eden vatandaşların sorununu çözmek için harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlanan ‘Net Sorun’ başlıklı haberimizden sonra harekete geçen Türk Telekom yetkilileri binanın neden internet hizmeti alamadığını gazetemize açıkladı. Yetkililer, oluşan sorunun binanın şebekesinin bulunmaması ve bu adreste internet talebinin son zamanlarda artması ile birlikte geliştiğini ifade etti. Bununla birlikte oluşan sorunun direkli güzergah çekilerek giderileceğini söyleyen Türk Telekom yetkilileri, 20 sene boyunca hizmet alamamanın mümkün olmadığını ekledi. Konu ile ilgili açıklamalar yapan mağdur vatandaş Engin Çayırcı, “Yetkililer benimle iletişime geçip konu ile ilgilendiklerini ve sorunun 2 hafta içerisinde çözüleceğini söylediler” şeklinde konuştu.

ocphoto-733300922-702464.jpeg

2 HAFTA İÇİNDE SERVİS VERİLECEK

Türk Telekom Keçiören Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise “Ekip arkadaşlarımız gerekli keşif çalışmalarını gerçekleştirdi. Bölge direk ile alt yapı hizmeti alan bir bölge. Bu nedenle gerekli çalışmalar yapılarak vatandaşlara internet hizmeti 2 hafta içerisinde verilecek” açıklamasında bulundu.

ocphoto-733300922-722089.jpeg

“KEŞİF YAPTILAR”

Konu ile ilgili açıklamalar yapan mağdur vatandaş Engin Çayırcı ayrıca “Yetkililer benimle iletişime geçip konu ile ilgilendiklerini ve keşif için geleceklerini söylediler. Daha sonra keşif için gelip gerekli planlamayı yaptılar. Altyapı için direk ve kablolama işlemi ile mağduriyetimizin 2 hafta içerisinde giderileceğini söylediler” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.