Hüseyin Taklacı

Hüseyin Taklacı

7 Haziran Seçimleri

7 Haziran Seçimleri

Siyaset öyle bir hal almış ki söylenenlere baktığınızda şaşırıyorsunuz.

Çok yoğun bir şekilde çalışıyorlar.

Bugün bakıldığında iktidar partisinin çalışmalarına bir yandan açılışlarıyla  Sayın başbakan Bakanlar, milletvekilleri Belediye Başkanları harıl harıl çalışıyorlar.

Ankara büyükşehir belediye başkanını dinleyince insan aklı şaşırıyor, o kadar cesur açıklamalar yapıyor ki insanın aklı duruyor.

CHP ile ilgili söylemleri MHP ile ilgili söylemleri hele ki HDP ile ilgili söylemleri, HDP ile ilgili söylemleri duyunca insanın aklı duruyor. Biran önce önlem alınması lazım  yoksa Türkiye kaosa sürüklenir.

Seçim bir yana ülke sıkıntı içinde. Bunlara bu kadar taviz verilmemeliydi. Bugün geldiğimiz durum içler acısı.

MHP bunlara karşı neden tavır almıyor. Şaşırmamak elde değil.  Olası bir koalisyonda gönlümüzden geçen sağ partinin tarafında olması.

CHP’nin duruşu belli zaten. Bunlar bugüne kadar ülke için yararlı hiçbir iş yapmadılar.   

HDP ile ilgilide barajın üstüne çıksın diye uğraşanlar var. beklenmiyor ama bağımsız aday ve diğer faktörler

Siyasi partilerin açıklamalarına bakıldığında insanın aklına kötü şeyler geliyor. Hep birlikte ülkeyi kaosa mı götürmek istiyorlar. Siyaset şöyle dursun ülkenin geleceği önemli. Uyan siyasetçi uyan ülkeyi nereye götürüyorsun.

Zamanın birinde Libya’yı dış güçler işgal ediyor. Libya’nın o zamanki direnişçisi Ömer Muhtar’ı ele geçiriyorlar, dış güçler Ömer Muhtar istediklerini yapmadığı için asmaya karar veriyor. Asacakları zaman Ömer Muhtar’a soruyorlar: “Ne diyorsun?” onlara şu cevabı veriyor: “Kendi ülkemde kendi ülkemi savunurken terörist.” Ve Ömer Muhtar asılıyor. Ey siyasetçiler, kendi ülkemizde bizi esir etmeyin. Bu güzel ülkemizi koruyun. Allah’ın resulünün  söylediği gibi “Hutbül vatan minel iman” ,“ Vatan sevgisi imandandır.”  Bu düşünce ile davranmak lazım.

Ey ülkemizi yönetenler, şunu bilin vatan sevgisi imandandır, bu düşüncede olun. Ömer Muhtar’ın durumuna düşmeyin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR