ABB 6 yeni üst geçit için ihaleye çıkıyor

ABB 6 yeni üst geçit için ihaleye çıkıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın çeşitli caddelerine 6 yeni üst geçit yapmak için ihaleye çıkıyor. Üst geçit ihalesi 29 Kasım’da yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, şehrin çeşitli caddelerine altı adet yeni üst geçit yapacağını açıkladı. Yaya trafik güvenliğini korumak adına yapılacak üst geçitler için ihale tarihi 29 Kasım 2023 olarak belirlendi. Habere konu olan üst geçitleri toplamda 180 takvim günü içinde bitirmeyi planlayan ABB, söz konusu yaya üst geçidi yapma ihalesi hakkında açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı bilgisini verdi.

basliksiz-1-009.jpg

İŞTE İHALE SAATİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Emniyet Mahallesi Hipodrom Cadaddesi No:5 Yeni Hizmet Binası B Blok 10. Kat Yenimahalle Ankara adresinde 29 Kasım 2023 tarihinde saat 13: 30’da yapılacak ihaleye katılım şartları ise şu şekilde sıralandı; “İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat. İhale konusu işte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak işin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz. İstekliler, ihale konusu yapım işinde alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait listeyi teklif ekinde vereceklerdir.”

ara-001.jpg

TEKLİFLER EKAP ÜZERİNDEN VERİLİYOR

Habere konu olan ihale hakkında son olarak, “Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

ara3.jpg

İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez” bilgisi verildi.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.