Adana Demirspor evinde 3 puanın peşinde

Adana Demirspor evinde 3 puanın peşinde

Süper Lig'de Adana Demirspor, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Evinde oynadığı son 4 maçı kazanamayan Adana Demirspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Süper Lig'in 28. haftasının kapanış gününde Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Adana'da oynanacak mücadele saat 17.00'de başlayacak.

Karşılaşma öncesinde ev sahibi ekip Adana Demirspor, 32 puanla 12. sırada yer alıyor. Fatih Karagümrük ise geçen 27 haftada 29 puanı hanesine yazdırarak 16. sırada kendine yer buldu.

Hikmet Karaman'ın öğrencileri Süper Lig'de 39 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde 36 gole engel olamadı. Shota Arveladze'nin takımı ise 32 kez rakip fileleri havalandırırken, 31 kez gol yedi.

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak olan heyecan dolu karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

EVİNDE GALİBİYET HASRETİ

Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanamayan (2B 2M) ve son iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Adana Demirspor, en üst lige döndüğü 2021/22'den bu yana iç sahada üst üste üç yenilgi yaşamadı.

2024'TE MAÇ KAZANAMADI

2024 takvim senesinde Süper Lig'de maç kazanamayan tek takım olan Adana Demirspor (5B 5M), bu dönemde sadece Hatayspor (7) ve Çaykur Rizespor'dan (6) daha fazla gol atabildi (8).

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.