Adana'nın doğal cennetinde tatil keyfi: Büyüleyici plajlar!

Adana'nın doğal cennetinde tatil keyfi: Büyüleyici plajlar!

Akdeniz'in incisi Adana, sadece şehir merkezine bir saatlik mesafede bulunan kumsallarıyla göz kamaştırıyor. İşte Adana'ya bağlı üç ilçenin en güzel plajlarından birkaçı:

Adana, Türkiye'nin sıcakkanlı atmosferi, zengin tarihi ve eşsiz mutfağıyla bilinen gözde destinasyonlarından biri olmayı sürdürüyor. Ancak şehrin doğal güzellikleri ve benzersiz plajları da tatilcilerin ilgisini çekiyor. Akdeniz'in incisi Adana, sadece şehir merkezine bir saatlik mesafede bulunan kumsallarıyla göz kamaştırıyor.

İşte Adana'ya bağlı üç ilçenin en güzel plajlarından birkaçı:

haber1-005.jpg

İNCİRLİ PLAJI

Adana sahil şeridinin batısında konumlanan bu plaj, Kurtpınar Mahallesi'nde bulunuyor. Uzunluğu 300 metre, genişliği ise 50 metre olan bu plaj tamamen kumdan oluşuyor. Bakir bir atmosfere sahip olan İncirli Plajı, sakin bir deniz tatili için ideal bir seçenek.

haber2-006.jpg

BOTAŞ PLAJI

Adana il merkezine 75 kilometre uzaklıkta bulunan Botaş Plajı, Ceyhan ilçe merkezine ise 27 kilometre mesafede yer alıyor. Plajın genişliği 50 metre, uzunluğu ise 400 metre. Ormanlık bir alanda bulunan plajın temiz ve huzurlu atmosferiyle dikkat çekiyor.

haber3-003.jpg

KARATAŞ AÇIK PLAJI

Adana'ya 60 kilometre mesafede bulunan Karataş ilçesine sadece 3 kilometre uzaklıkta yer alan Karataş Açık Plajı, şehrin en popüler plajlarından biri olarak öne çıkıyor. İnce kumdan oluşan plaj, sığ deniziyle özellikle çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Plajda alışveriş yapabileceğiniz yerler ve yemek yiyebileceğiniz kafeler, restoranlar bulunuyor.

haber4-002.jpg

KARATAŞ HARB-İŞ PLAJI

Karataş'a 5.5 kilometre uzaklıkta bulunan bu plaj, Akyatan Milli Parkı'nın içinde yer alıyor. Üç kilometre uzunluğundaki ince kumdan oluşan sahil, doğal güzellikleri ve temiz deniziyle ziyaretçilerine benzersiz bir deniz tatili deneyimi sunuyor. Plajda bulunan balık lokantalarında lezzetli bir deniz ürünleri ziyafeti çekebilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.