AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan: 'Başarı için hızlı ve titiz çalışacağız'

AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan: 'Başarı için hızlı ve titiz çalışacağız'

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 36 vekil adayıyla düzenlediği toplantılarda seçim stratejilerini değerlendirdi. İl Başkanı Hakan Han Özcan, başarı için hızlı ve titiz çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 24 Haziran seçiminde Başkent'ten aday gösterilen milletvekili adayları için iki gün üst üste tanışma ve seçim istişare toplantısı düzenledi. İl Başkanı Hakan Han Özcan başkanlığında geçtiğimiz salı ve çarşamba günü düzenlenen toplantıların ilk gününde Başkent'in 3 seçim bölgesinin toplam 36 milletvekili adayı tam kadro katıldı. Tanışma, seçim istişare ve değerlendirme toplantısının ikinci gününde ise milletvekili adaylarının yanı sıra AK Parti ilçe başkanları, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile 25 SKM başkanı da hazır bulundu. Toplantılar yaklaşık 3'er saat sürdü. 

SEÇİME TAM ANLAMIYLA HAZIRIZ 

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan başkanlığında Kocatepe'deki il binasında iki gün üst üste düzenlenen toplantılarda özetle Ankara AK Parti olarak tam anlamıyla seçime hazır olunduğu, seçime son bir ay kala saha çalışmalarına daha da ağırlık verileceği ve seçmenle birebir ilişki kurulacağı vurgulandı. 

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI STRATEJİLERİNİ AÇIKLADI

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, seçime 30 günden az bir zaman kaldığı belirterek hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinin başarıyla sonuca ulaşılması için son derece hızlı ve titiz çalışmalar yürütüleceğini kaydetti. İl Başkanı Özcan'ın ardından 36 milletvekili adayı tek tek söz olarak teşkilata kendilerini tanıttı. Adaylar, seçime yönelik çalışmalarını ve stratejilerini de paylaştı.  

DESTİCİ'DEN İTTİFAKA ÖVGÜ 

Programda konuşan AK Parti Ankara 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı aynı zamanda Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sevdası millet olanların birlikte hareket etmesi elzemdir" diyerek 'Cumhur İttifakı' içerisinde yer almaktan bir hayli mutlu olduğunu belirtti. Destici bu sözleri ile "BBP'de ittifak çatlağı mı var?" yönündeki iddiaları da çürütmüş oldu.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.