Altınok Ordulularla buluştu

Altınok Ordulularla buluştu

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Anadolu Ordulular Federasyonu’nun Çankaya’da düzenlediği etkinliğe katıldı. Ordulu vatandaşlara seslenen Altınok, Yavaş ve CHP’nin metro yapamayacağını söyledi.

Altınok, Anadolu Ordulular Federasyonunca Çankaya'da düzenlenen buluşmaya katıldı. Ankara'da şu anda ulaşım, otobüs ve trafik problemi olduğunu belirten Altınok, büyükşehir belediyesinin otobüs tamiri yapamadığını ve otobüs sayısının azaldığını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, 5 yılda 58 kilometre metro yapma sözü verdiğini ama 5 santimetre metro yapılmadığını ifade eden Altınok, Yavaş'ın büyük bir projesinin olmadığını belirtti.

abb-2-001.jpg

"EVİ OLMAYANLARI KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ YAPACAĞIZ"

Yakında sosyal projelerini açıklayacaklarını dile getiren Altınok, "Doğal gaz, et desteği, emeklilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, üniversite okuyan çocuklarımıza... Evi olmayan vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız, binlerce konut yapacağız. Bu kira fiyatlarını da aşağı çekmiş olacak." diye konuştu. Altınok, tarım, sanayi, turizm, ticaret, spor, sanat, kültür, sağlık gibi alanlarda Başkenti hak ettiği yere taşıyacaklarını belirterek, kendi yönetimlerinde Ankara'nın çok eser ve hizmet kazanacağını aktardı.

Ankara'yı başta havalimanı metrosu olmak üzere metro ulaşım ağıyla öreceklerini söyleyen Altınok, "Sayın Cumhurbaşkanımızla konuştuk, Ulaştırma Bakanımızla konuştuk, planlamalarımızı yaptık. Hükümetimizin Ankara'da sadece metroya yapacağı 100 milyar harcama var. Büyükşehir belediye başkanı 5 yılda sıfır metro. 50 yıl, 100 yıl da olsa yapamaz." dedi. Altınok, büyükşehir belediyesinin 20 milyar lira borcu olduğunu, Yavaş'ın kentsel dönüşüm projesi olmadığını, 5 yıldır ulaşım master planı yapılmadığını söyledi. Altınok'a, AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Muhammed Baran Karaduman, Çankaya Belediye Meclisi üyeleri ve partililer eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.