Altınok’tan İlham Aliyev’e tebrik mesajı

Altınok’tan İlham Aliyev’e tebrik mesajı

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Azerbaycan’daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yüzde 92 gibi yüksek bir oyla kazanan İlham Aliyev’i tebrik etti. Altınok, “Can Azerbaycan’a hayırlı olsun” dedi.

Azerbaycan sandık başına gitti. Normalden erken bir şekilde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine mevcut Cumhurbaşkanı Aliyev de dâhil olmak üzere 7 aday yarışırken, seçimin galibi yüzde 92 gibi bir oy oranı ile İlham Aliyev oldu. Aliyev, halktan aldığı bu yetki ile ülkenin idaresini yedi yıl daha eline almış oldu. Aliyev'i yüzde 2,2 oyla bağımsız aday Zahid Oruç'un takip ettiğini belirten Penahov, Büyük Kuruluş Partisi Genel Başkanı Fazıl Mustafa'nın yüzde 1,99, Bütün Azerbaycan Halk Cephesi Partisi Genel Başkanı Kudret Hasanguliyev'in yüzde 1,78, Milli Cephe Partisi Genel Başkanı Razi Nurullayev'in yüzde 0,79, Büyük Azerbaycan Partisi Genel Başkanı Elşad Musayev'in yüzde 0,66, bağımsız aday Fuat Aliyev'in ise yüzde 0,48 oy aldı.

altinok-2.jpg

İlham Aliyev’in bu başarısı, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok tarafından da kutlanıldı. Altınok, sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımda İlham Aliyev’in zaferini kutlarken şu ifadelere yer verdi: “Can Azerbaycan’a hayırlı olsun! Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sn. İlham Aliyev’i yürekten tebrik ediyorum. Güçlü yarınlarımızın inşasında dün olduğu gibi bugün ve yarın da daima yan yana…”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.