Anafartalar'da kaldırım tepkisi

Anafartalar'da kaldırım tepkisi

Anafartalar Çarşısı üzerinde birkaç haftadır bozuk bir şekilde duran kaldırımlar bölge esnafına ve vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Söz konusu kaldırımların bir an önce onarılması talep ediliyor

Ulus'ta Anafartalar Caddesi'nin girişindeki kaldırımların bir bölümü haftalardır bozuk bir şekilde duruyor. Doğalgaz boru hattı döşemek için geçtiğimiz haftalarda kazılan; ancak çalışmaların sona ermesine rağmen bozulan kaldırımların yeniden yapılmamasına bölgedeki vatandaşlar tepki gösteriyor.   

YAYALAR YÜRÜMEKTE ZORLANIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Anafartalar Çarşısı'nın hemen dibinde olan bozuk kaldırımların bir an önce onarılması isteniyor. Başkent'in en işlek noktalarından biri olduğuna dikkat çeken bölgedeki esnaflar, "Birkaç hafta önce burada kazı çalışması yapıldı; ancak daha kapatılmadı. Günde binlerce kişinin geçtiği ve hava sıcaklıklarının arttığı bu günlerde bu durum biz esnaflar için sıkıntı oluyor. Yayalar kaldırımda geçmekte zorlanıyor, etrafa toz yükseliyor en önemlisi ise işlerimizde düşüş var. Bu kaldırımların bir an önce onarılmasını istiyoruz" dedi.  

S. Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.