Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde tekrar kampına yoğun ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde tekrar kampına yoğun ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Benim Hocam Yayıncılık ile yaptığı iş birliği doğrultusunda düzenlenen ‘KPSS Genel Tekrar Kampı’ binlerce gencin katılımıyla tamamlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Benim Hocam Yayıncılık arasında yapılan iş birliği ile başlatılan ‘KPSS Genel Tekrar Kampı’ 10 günlük sürecin sonunda tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edilen depremzede vatandaşlara öncelik verilen ücretsiz eğitim kampına 4 bin 500 vatandaş katıldı. Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen ‘KPSS Genel Tekrar Kampı’ Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Kent Orkestrası’nın konseriyle sona erdi.

basliksiz-1.jpg

“ÇOK VERİMLİ BİR KAMPTI, KALBİMİZİ FETHETTİLER”

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serkan Yorgancılar kampın son gününde sınava girecek adaylarla bir araya gelerek, “Bugün itibarıyla KPSS Genel Tekrar Kampı’mızı tamamlamış bulunuyoruz. Bu yıl sınava girecek tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Umarım onlar için her şey güzel olur” dedi. Türkiye’nin dört bir yanından KPSS Genel Tekrar Kampı’na katılan gençler Ankara Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür etti: -Fatma Canbaz: “Gerçekten çok faydalı bir kamp oldu. Hem şehir dışından gelen hem de Ankara içinde yaşayan öğrenciler için çok verimli olduğunu düşünüyorum. Benim Hocam ve ekibi ile Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyorum. İyi ki bu etkinliği yaptılar. Ben çok faydalandım arkadaşlarımın da faydalandığını düşünüyorum.”

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.