Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden emeklilere destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden emeklilere destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyacı olan insanlara yardım etmeye devam ediyor. ABB, daha önce iki kez gerçekleştirilen emeklilere bin TL’lik ödeme programının üçüncüsü de gerçekleştirildi.

Sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda emeklilere daha önce iki kez yapılan bin TL’lik yardımın üçüncüsü de 15 bin 329 emekliye yapıldı.

abb.jpg

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AÇIKLADI

Geçtiğimiz aylarda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hesabından yapılan paylaşımda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, “İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı. Bu yüzden şartları uyan tüm emekli hemşehrilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize başvurabilirler” ifadelerini kullanmıştı. Bu kapsamda devam eden emeklilere yardım projesinde, bin TL’lik yardımlar üçüncü kez hesaplara yattı. Üçüncü kez yatırılan yardımlarda 15 bin 329 emekli faydalandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.