Ankara’da güvenlik görevlisi PTT şube müdürüne 4 el ateş etti

Ankara’da güvenlik görevlisi PTT şube müdürüne 4 el ateş etti

Ankara Polatlı’da PTT şubesinde çalışan güvenlik görevlisi, şube müdürünü silahla vurdu. Olay sonrası şube müdürü ağır yaralandı.

Ankara Polatlı’da PTT şubesinde güvenlik görevlisi, PTT şube müdürünü silahla vurarak ağır yaraladı. Yaşanan olayda 1 kişi daha yaralandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Ankara Polatlı’da Atatürk Caddesi üzerindeki PTT şubesinde yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, PTT şubesinde güvenlik görevlisi olan Hurşit S., postanenin şefi Mehmet K. ile tartışma yaşadı. Yaşanılan tartışmanın büyümesiyle birlikte güvenlik Hurşit Ş. silahına davrandı. Ardından güvenlik görevlisi, postane şefine 4 el ateş etti. Mehmet K.'nın ağır yaralandığı olayda ayrıca 1 kişi daha yaralandı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Mehmet K.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri saldırganı kısa süre içerisinde yakaladı.

Olayın tanıklarından Emine Bayraktutar, dükkanın içerisindeyken silah seslerini duymasının ardından telaşlandığını belirtti. Bayraktutar, “Endişe ile dışarı çıktık. Vuran kişinin gittiğini gördük. İçeride bağrışlar vardı, 'İmdat' diye bağırıldı. Biz de çok tedirgindik. Polisler, ambulanslar geldi ama adam olay yerinde anında ölmüş. Güvenlik görevlisi ile şef tartışmışlar. Tartışınca adam kalkıp onu vurmuş. Müşteriler telaşla dışarıya çıktılar, kaçtılar. Acayip derece korkunç bir hal vardı” ifadelerini kullandı.

gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.