Askerlik ile gündemdeydi: Evlilik teklifi aldı

Askerlik ile gündemdeydi: Evlilik teklifi aldı

Sosyal medya platformlarında paylaştığı videolarla gündemden düşmeyen Mükremin Gezgin, son olarak askere gideceğini takipçileri ile paylaşmıştı. Hakkında pek çok paylaşım yapılan Mükremin, bu kez de evlilik teklifi almasıyla konuşulmaya başlandı.

Adı sık sık aile düzenini bozma ve gençlere kötü örnek olma ile geçen sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin, cinsiyet değişikliğine gitmiş ve bu tarz içeriklerle sosyal medyada binlerce takipçiye ulaşmıştı. Aylarca hamile olduğunu belirten Mükremin, bakanlığın devreye girmesiyle içeriklerine ara vermişti. Sonra askerlikle adı geçen Gezgin, bu kez de evlilik teklifi aldığı videoyu takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyada binlerce yorum gelen açıklamalar sonrası Gezgin cephesinden yeni bir paylaşım gelmedi.

mukremin-gezgin-2.jpg

“GÖĞÜS YAPTIRIYIM DEDİM ASKERLİK GELDİ”

İsmi infial videolarla sık sık gündeme gelen Mükremin Gezgin, son olarak askere çağrıldığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından video yayınlayan Gezgin, “Gardaşım göğüs yaptırayım dedim, bir baktım askerlik geldi” ifadeleri ile haberi duyurmuştu. Gezgin, yayınladığı videonun devamında ise şu ifadeleri kullandı: “Ben neyimle askere gideceğim? Bu tırnakla mı? Bu saçla mı? Bu kirpikle mi? Devletime kurban olayım. Devletime boynum kıldan ince. Tüm askerlerimizi o kadar çok seviyorum ama ben nasıl gideceğim? Ben bu bedenle nasıl gideceğim? Ben şu an asker kaçağı olarak görünüyorum. 15 gün zaman vermişler. Ben ne yapacağım? Ben kadınım. Ben kendimi kadın hissediyorum. Ben kadın ruhluyum. Nasıl gideceğim? Nasıl yapacağım?”

mukremin-gezgin-3.jpg

“SONUNA KADAR HAZIRIM”

‘Hamileyim’ videolarıyla kısa bir süre gözaltında tutulan ve çıktıktan sonra sosyal medya içerikleri üretmeye devam eden Mükremin Gezgin, askerlikle alakalı videolarının devamında “Kim bana ne derse desin iş vatanımsa, iş devletimse sonuna kadar hazırım. Beni oraya gerçekten layık görüyorlarsa herkesin emrindeyim ben. Kesinlikle kimse farklı konuşmasın. Herkesin yaşantısı farklıdır. Ben sadece tırnaklarım, kirpiklerim, saçlarım… Kendimi kadın hissettiğim için. Devletim ne görürse artık. Ben bilmiyorum. Her şey vatan için…” sözlerini sarf etmişti.

GÖRÜNTÜLER BİNLERCE KEZ İZLENDİ

Fenomen Mükremin Gezgin’in evlilik teklifi aldığı anlar sosyal medyada binlerce kez izlendi. Görüntüler sosyal medya platformlarında onlarca sayfa tarafından paylaşılırken, videoya binlerce yorum geldi. Yorumlarda çoğu insan Gezgin’i eleştirip ahlaki ve hukuki yazılar paylaşırken, bir kesim ise o anları destekleyen paylaşımda bulundu.

mukremin-gezgin-4.jpg

“11 AYDIR BERABERİM”

Askerlik videolarının ardından bu kez de evlilik teklifiyle gündem olan Gezgin, 11 aylık ilişkisi olduğunu şu sözlerle duyurdu: “Ben nazara gelen bir insanım. Sürekli nazara geliyorum. 11 aydır beraberim ve kimseye göstermek istemedim. Artık göstermem lazım dedim. Ve dün beni istemeye geldiler ve nişan taktılar. Ne yapıyım? Mutlu olmak istiyorum.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.