Ayşenur Parlak kimdir? Ayşenur Parlak neden öldü?

Ayşenur Parlak kimdir? Ayşenur Parlak neden öldü?

12 yaşından beri kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak kimdir? Ayşenur Parlak neden öldü?

12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre lenfomayı yenen Ayşenur Parlak, 33 yaşında kolon kanserine yakalandı. Dördüncü evre kanserle mücadele eden Parlak, tedavi süreçlerini sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Fenomen Parlak'ın dün akşam saatlerinde kaldırıldığı yoğun bakımda yaşamını yitirdiği öğrenildi.

702-x-351-piksel-16-001.png

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

Ayşenur Parlak, 1986 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Ayşenur Parlak, İstanbul'da üniversiteyi kazanarak Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra ihracat uzmanı olarak çalışmaya başladı. Eşi Savaş Parlak ile üniversitede tanışan ve nişanlanan Parlak, bu süreçte meme kanserine yakalandığını öğrendi ve tedavisine başladı.

Evlendikten sonra tedavi süreci devam eden Ayşenur Parlak, tedavisini tamamladıktan sonra çalışma yaşamına devam etti. Parlak, "10 Amazon Yüksek Doz Yaşam" kitabını da yazdı.

EŞİ DUYURDU

Eşi Savaş Parlak, Ayşenur Parlak'ın durumuyla ilgili bilgi de vermişti. Savaş Parlak, "Yoğun bakım doktoru ile görüştük. Biz sadece solunumu durdu diye biliyorduk kalbi de durmuş. Tekrar çalışmaya başlamış, entübe etmişler. Günde bir sefer bilgi vereceklermiş, yarın akşamüstü tekrar görüşeceğiz yoğun bakım doktoru ile. Benim de bildiğim bu kadar. Lütfen benim telefonumu aramayın, bir gelişme olursa benim telefonumu arayacaklar, meşgul olmasın. Allah rızası için çokça dua." ifadelerini kullanmıştı.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.