Babel derbide desteklediği takımı açıkladı

Babel derbide desteklediği takımı açıkladı

Beşiktaş ve Galatasaray takımlarında forma giyen Ryan Babel, derbide desteklediği takımı açıkladı.

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Kritik derbi öncesinde Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ryan Babel, desteklediği takımı açıkladı.

Süper Lig'i takip ettiğini belirten Ryan Babel, "Galatasaray'ı ve Beşiktaş'ı takip ediyorum. Galatasaray son 2 sezondur gerçekten inanılmaz bir performans sergiliyor. Güzel bir takım oluşturdular, bu yıl şampiyon olmak istiyorlar. Başarabilirler ama evet Fenerbahçe'de çok güçlü. Ben şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı destekliyorum. Takım şu an lider ama Fenerbahçe'nin de şansı olmadığı anlamına gelmez. Çok iyi bir takımları var, iyi bir antrenörleri var. Dolayısıyla Galatasaray tekrar şampiyon olmak istiyorsa sezon sonuna kadar mücadelesine devam etmeli. Her maçı kazanıyorlar, çok tutkuyla oynuyorlar. Taraftarlar takımın arkasında ve bu ligi kazanmak için önemli bir faktör" dedi.

"İSTATİSTİKLER BEŞİKTAŞ LEHİNE DURUYOR"

Galatasaray'ın Beşiktaş'a konuk olacağı derbi hakkında gelen soru sonrası Ryan Babel, "Derbi maçları her zaman özeldir ancak tarihe bakarsak Galatasaray'ın Beşiktaş'ı deplasmanda uzun zamandır mağlup edemediğini biliyorum. İstatistikler Beşiktaş lehine duruyor çünkü Beşiktaş evinde oynuyor. Normalde her iki takıma bakarsanız Galatasaray şu an daha iyi. Fakat her şey olabilir. Adil ve keyifli bir maç olmasını umuyorum. İki takımın da hedefleri var" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.