Başkent, en büyük kitap fuarına kapılarını açıyor

Başkent, en büyük kitap fuarına kapılarını açıyor

Ankara, kitapların büyülü dünyasına bir kez daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Ankara Kitap Fuarı, milyonları aşkın kitapseveri ağırlamak için ATO Congresium’da kapılarını açıyor.

Başkent, kitapların büyülü dünyasına bir kez daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl 20’incisi düzenlenen Ankara Kitap Fuarı, milyonları aşkın kitapseveri ağırlamak için ATO Congresium’da kapılarını açıyor. Eylül Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 10 gün sürecek fuarın bu yılki “Onur Konuğu” Türk bilim ve akademisyen dünyasının önemli temsilcilerinden Prof. Dr. Celal Şengör, Konuk Ülkesi Japonya , “Uluslararası Onur Konuğu” ise Japonya'nın önemli yazarlarından Yoshinori Moriwaki olacak. Çok sayıda etkinliğin düzenleneceği fuarda, 500’ü aşkın yazar okurlarıyla bir araya gelecek.

kitap-fuariii.jpg

500’Ü AŞKIN YAYINEVİ KATILACAK

20’incisi düzenlenen Ankara Kitap Fuarı, kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Eylül Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan fuar, 26 Nisan tarihinde başlayarak 5 Mayıs tarihine kadar devam edecek. ATO Congresium’da düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı, okurlar için birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak. 10 gün boyunca devam edecek fuara 500’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılım sağlayacak. Söyleşilerden panellere, şiir dinletilerinden çocuk aktivitelerine kadar birçok etkinlik fuarı ziyaret edenlerin hem gönlünü hem de ruhunu doyuracak. Fuar süresince toplamda binden fazla etkinlik gerçekleşecek.

kitap-fuari-001.jpg

JAPONYA KONUK ÜLKE OLACAK

Eylül Fuarcılık tarafından düzenlenen Kitap Fuarı’na Japonya Ankara Büyükelçiliği de desteklerini verecek. Birbirinden önemli yazarların katılacağı 20. Ankara Kitap Fuarı, aynı zamanda önemli bir Japonya yazarı da ağırlayacak. Yoshinori Moriwaki, fuarın “Uluslararası Onur Konuğu” olarak yer alacak. Japonya'nın en prestijli isimlerinden olan Yoshinori Moriwaki fuarda okurlarla bir araya gelecek.

celal-sengor-okurla-bulusacak.jpg

CELAL ŞENGÖR OKURLARLA BULUŞACAK

Ankara Kitap Fuarı, 10 gün boyunca yazar ile okurların Ankara’daki buluşma noktası olacak. Kitapseverler, 500’ü aşkın yazarla da bir araya gelme, sohbet etme ve kitaplarını imzalatma imkânı bulacak. Fuarın “Onur Yazarı” ise Prof. Dr. Celal Şengör olacak. Bir dizi etkinlikle okurlarıyla bir araya gelecek olan Prof. Dr. Celal Şengör, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak:RÜVEYDA ASLIİPEK / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.