Bayram ikramiyesine zam çağrısı: Küçükbaş kurban parası verilmeli

Bayram ikramiyesine zam çağrısı: Küçükbaş kurban parası verilmeli

Cumhur İttifakından bayram ikramiyesine zam çağrısı geldi. BBP lideri Destici, "3 bin lira ikramiyeyle kurbanın bacağını alırsınız" diyerek zam için rakam verdi.

Yerel seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte hükümet sandığa gitmeyen emekliler için harekete geçti. Emeklilerin refahını yükseltmeyi planlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, emekliye destek için çalışmalarına başladı. Cumhur İttifakı'ndan da emekli bayram ikramiyesine zam yapılması için çağrı geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında emeklilerin mağduriyet yaşadığını söyledi.

Destici, "Devletimiz, hükümetimiz, bu mağduriyeti artık ortadan kaldırmalıdır, ivedilikle emeklilerimizle ilgili bir düzenleme yapmalı, en az asgari, seyyanen 5 bin lira artış yaparak, öncelikle emeklilerimizi rahatlatmalıdır" ifadelerini kullandı.

"3 BİN LİRAYA BACAĞINI ALIRSINIZ"

Kurban Bayramında verilecek 3 bin liralık ikramiyenin yetersiz olacağını söyleyen Destici, "3 bin lirayla büyükbaş bir kurbanın ancak bacağını satın alırsınız" dedi.

Mustafa Destici, emekli ikramiyesinin küçükbaş kurban kesecek kadar olması gerektiğini belirterek, "10 bin lira ikramiye verilmeli" dedi.

İKRAMİYE NE ZAMAN ÖDENECEK?

Kurban Bayramı bu yıl 16-19 Haziran tarihlerine denk geliyor. Bayram ikramiyelerinin ise 10-14 Haziran tarihlerinde hesaplara yatırılması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.