Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: Bizim oyumuz, CHP’nin oyundan çok fazla

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: Bizim oyumuz, CHP’nin oyundan çok fazla

Altındağ’da düzenlenen iftar programına katılan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, “Bizim oyumuz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyundan çok fazla” dedi.

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala başkentte hareketlilik devam ediyor. Altındağ’da düzenlenen iftar programına katılan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş’ın döneminde Ankara’nın 5 yılının heba olduğunu ifade etti. Altınok, Ankara’yı yeniden AK Parti’nin hizmet belediyesiyle buluşturarak, altın çağı başlatacaklarını belirtti. Vatandaşlara seçim günü oylarına ve sandıklara sahip çıkmaları konusunda da çağrıda bulunan Altınok, “Bizim oyumuz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyundan çok fazla” dedi.

turgut-altinokk.jpg

“ANKARA’NIN ALTIN ÇAĞINI BAŞLATACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara’da Cumhur ittifakının oldukça yüksek bir oy oranına sahip olduğunu belirtti. “Ankara’mızı yeniden AK Parti’nin Cumhur İttifakı’nın hizmet belediyesiyle buluşturup Ankara’nın altın çağını başlatacağız” diyen Altınok şunları aktardı:

“Bizim oyumuz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyundan çok fazla. Son seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin aldığı oy 30.59. Üstelik 4 tane de parti var bunların arasında. İttifak yapanlardan yüzde 3 düşsek ne kalıyor geriye? 27,5 oy kalıyor. Ama biz ne yapacağız? 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’ye oy veren kardeşlerimizin önce oylarını tekrar alacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 10.37 oyu var. AK Parti olarak 32.55 oyumuz var. Büyük Birlik Partisi’nin 60 bin aldığı oy var. Dolayısıyla oyumuz nedir? Yüzde 45. Doğru mu? Önce bu oyları alacağız. Sonra da hepinizin emeklerini inşallah zayi etmeyeceğiz. Vereceğiniz oy, alacağınız oy vebalimiz olacak.”

toplu.jpg

“ANKARA’YI YAVAŞ’TAN KURTARACAĞIZ”

31 Mart seçim günü oylarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkalım diyerek vatandaşlara seslenen Altınok, “Ne kadar tanıdıklarımız, arkadaşlarımız, hemşehrilerimiz, küsen, kızan, darılan varsa onların da gönüllerini alacağız, ikna edeceğiz. İnşallah Pazar günü de Ankara’nın makus talihini hep beraber değiştireceğiz. Ankara’yı Yavaş’tan kurtaracağız. Mesele hem belediye seçimleri hem 2028 seçimleri hem de güçlü büyük Türkiye’nin yoluna yürüyüş seçimleridir. Çalışmayanlara, bu ülkenin değerleriyle uzaktan yakından ilgisi olmayanlara fırsat vermeyeceğiz. Ne yapacağız Pazar günü? Önce inanacağız. Başarmak inanmaktan geçiyor” ifadelerini kullandı.

iftar.jpg

“5 YILIMIZ HEBA OLDU”

“Mansur Yavaş’ı Londra’ya göndereceğiz” diyen Altınok, sözlerini şu cümlelerle noktaladı:

“31 Mart’tan sonra Ankara’yı dünya başkenti yapacağız. AK Parti belediyeciliği ve Cumhur İttifakının hep birlikte başkenti hak ettiği yere getireceğiz. Hizmeti, vizyonu olmayan, projesi olmayan, ‘ben Ankara’ya hizmet etmeyeceğim’ diyen Mansur Yavaş’a ‘dur’ diyeceğiz. Nereye göndereceğiz onu? Londra’ya göndereceğiz. Londra’da ev var nasıl olsa. Orada da FETÖ’cülerle, PKK’lılarla kol kola resimleri var. Vay dünyanın haline. Bundan Büyükşehir Belediye Başkanı olur mu? Olmadı zaten. 5 yılımız heba oldu, 5 yılımız Ankara’mızın boş yılı oldu.”

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.