Çiğli’de İzmir manzarası eşliğinde kahvaltı fırsatı: Sadece 370 TL

Çiğli’de İzmir manzarası eşliğinde kahvaltı fırsatı: Sadece 370 TL

Çiğli’de İzmir manzarası eşliğinde serpme kahvaltı yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Çiğli Belediyesi’ne ait sosyal tesiste haftanın 6 günü öğlene kadar 2, 3 ve 4 kişilik menülerde uygun fiyatlar bulunuyor.

Çiğli’de belediyeye ait bir sosyal tesiste İzmir manzarası eşliğinde serpme kahvaltı yapma imkanı sunuyor. Menüler içerisinde çeşitli peynirlerden zeytinlere, sucuklu ya da sahanda yumurtasından gevreğinin yanında sıcak bir çay, meyve suyu çeşitleri veya kahvaltı sonrasındaysa Türk kahvesi tercih edilebiliyor. Sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz mekanda ücretsiz otopark ve kolay ulaşım imkanı da bulunuyor.

aa2.jpg

SEVDİKLERİNİZLE İZMİR MANZARASI EŞLİĞİNDE KAHVALTI

Çiğli Belediyesi’ne ait sosyal tesiste iki kişilik serpme kahvaltı menüsünün fiyatı 370 TL, üç kişilik serpme kahvaltı menüsünün fiyatı 540 TL, dört kişilik serpme kahvaltı menüsünün fiyatı ise 720 TL olarak belirtiliyor. Pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü saat 09.00 ile 13.00 arasında faydalanabileceğiniz; sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirme fırsatına İzmir manzarası eşlik ediyor. Menüler içerisinde çeşitli peynirlerden zeytinlere, sucuklu ya da sahanda yumurtasından gevreğinin yanında sıcak bir çay, meyve suyu çeşitleri veya kahvaltı sonrasındaysa Türk kahvesi tercih edilebiliyor.

ULAŞIMI KOLAY

Pelikan Restoran adıyla belediyeye ait olan sosyal tesis 6850 sok. no:2’de hizmet veriyor. Ücretsiz otopark bulunan tesise ulaşım toplu ulaşım imkanı da bulunuyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.