Cumhur İttifakı'nın ana ilkesi

Cumhur İttifakı'nın ana ilkesi

Cumhur İttifakı MHP Seçim İletişim Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Kutlu Mahallesi’nde gerçekleşen açılış törenine Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, ‘tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet’ vurgusu yaptı.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Seçim İletişim Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Kutlu Mahallesi’nde gerçekleşen açılış törenine Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, ‘tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet’ vurgusu yaptı.

Cumhur İttifakı’nın birlik ve dayanışma ruhu olduğunu kaydeden Köse, belediyeciliğin hizmet işi gönül işi olduğunu kaydederek, “15 Temmuz gecesi kurulan Cumhur İttifakı, gönül ittifakıdır. Milletin istikameti olan bir ittifaktır. Cumhur İttifakı’nı daha da genişleterek ilerlemek bizim görevimizdir. İlk defa yerel seçimlerde ittifak yapıyoruz. Bu ittifakın ana ilkesi tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlettir” dedi.

Beka için milli karar, cumhur için istikrar

Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin özgüveni ve Türk’lerin kalbi olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanı Esen de “Biz diyoruz ki; beka için milli karar, cumhur için istikrar. 31 Mart bir beka seçimidir. Biz yemin ettik bekamızı ezdirmeyeceğiz. Mamak’ta adayımız Murat Köse, Büyükşehir’de de Mehmet Özhaseki’dir” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.