Cumhurbaşkanı adayları seçim öncesi gençlere yönelik çalışmalara yoğunlaştı

Cumhurbaşkanı adayları seçim öncesi gençlere yönelik çalışmalara yoğunlaştı

24 Haziran seçimlerine iki gün kala Cumhurbaşkanı adayları ile siyasi partiler, özelikle genç seçmenleri etkilemek için reklam filmlerini sosyal medyada yoğunlaştırdı.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler tarafından hazırlanan ve sosyal medyadan yayınlanan animasyon filmleri büyük ilgi gördü. CHP'nin hazırladığı animasyon filmin ardından AK Parti ve Saadet Partisi de bir film yayınladı. Filmde Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, uçuruma sürüklenen Türkiye'yi kurtardı. CHP'nin hazırladığı animasyon filmde Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya ve kültür sanat alanında mesajlar verdi. AK Parti'nin hazırladığı "Zümrüdü Anka" filminde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan icraatlarını gösterirken fonda da şiir okudu.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala, siyasi partiler tarafından hazırlanan animasyon videolar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. 13. Cumhurbaşkanı'nın ve 27. Dönem Milletvekilleri seçimleri yaklaşırken, sosyal medyada animasyon filmleri gündem oldu.

"BUG'SIZ BİR DÜNYA TASARLAYALIM"

CHP'nin hazırladığı animasyon filmde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya ve kültür sanat alanında mesajlar verdi. CHP lideri animasyon filmde "Gelin geleceğinize sahip çıkın, hep birlikte bug'sız bir dünya tasarlayalım" dedi.

SÜPERMAN KARAMOLLAOĞLU

Saadet Partisi tarafından hazırlanan animasyon filmi internetten paylaşıldı. Filmde Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, uçuruma sürüklenen Türkiye'yi kurtarıyor.

AK PARTİ'DEN ZÜMRÜD-Ü ANKA

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim kampanyası dahilinde, "Zümrüdü Anka" filmi hazırlandı. Hazırlanan filmde birlik, beraberlik vurgusu yapılarak, hükümetin icraatları gösterildi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da şiir okudu.

S. Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.