Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. AK Parti'nin Şanlıurfa'daki ilçe belediye başkan adayları netleşti. İşte detaylar...

Şanlıurfa'da AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçe adaylarını tek tek duyurdu.

ŞANLIURFA İLÇE ADAYLARI

Akçakale: Abdulhakim Ayhan

Birecik: Mahmut Mirkelam

Bozova: Suphi Aksoy

Eyyübiye: Mehmet Kuş

Halfeti: Şeref Albayrak

Haliliye: Mehmet Canpolat

Ceylanpınar: Seyithan Atilla

Hilvan: Aslan Ali Bayık

Harran: Mahmut Özyavuz (MHP)

Karaköprü: Metin Baydilli

Siverek: Ali Murat Bucak

Suruç: Mustafa Yüksel

Viranşehir: Salih Ekinci

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Yıl sonuna kadar deprem bölgesinde 200 bin konutun teslimini yaparak acil ihtiyaçları gidermiş olacağız.

Tarih boyunca büyük medeniyetlerin merkezlerinden biri olarak Urfa bölgesinin bizim kalbimizde ayrı bir yeri var. Demokrasi ve kalkınma adımlarının en güzel örneklerini hayata geçirmeye özen gösterdik. Devleti yönetimi tecrübesiyle öne çıkan arkadaşlarımızı şehrimizde görevlendirerek çalışmaların eksiksiz ve süratle yürümesini sağladık.

Aramıza kimseyi sokmamamız, basireti bırakmamamız gerekiyor. Çok mübarek olan bu şehir aynı zamanda içinde pek çok zorlukları barındıran bir yapıya sahip. Biz sizlerin iradesine hürmetten asla taviz vermeden şehrin hep ileri gitmesi için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ettik.

"YOLUNU DEĞİŞTİRENLER KENDİ BİLİR"

Şanlıurfa'nın isminin arkasına saklanıp, kendi ajandaları, kendi bireysel hesapları peşinde koşanlardan olmadık. Hepimiz beşeriz, elbette hatalarımız çıkabilir. İhlasımızı ve şehrimize kazandırdıklarımızı kimse inkar edemez.

Pek çok aday adayı arasından şehrimize en iyi hizmeti yapacak, katkı verecek isimlerle 31 Mart'ta sizlerin huzuruna çıkmaya çalıştık. Artık hepimize düşen görev, önce adaylarımızın seçilmesini ardından şehrimize en güzel hizmetlerin getirilmesini sağlamaktır.

Cumhur İttifakı ülkemiz siyasi birikimine önemli katkılar sağlıyor. Şanlıurfa başta olmak üzere şehirlerimizin tamamında alacağımız neticeyle milletimizi eser ve hizmetleri vermeyi sürdüreceğiz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.