Osman Doğan

Osman Doğan

Cumhurbaşkanlığı'na - 2

Cumhurbaşkanlığı'na - 2

‘‘Bu ülkeye emek  vermiş, toplumun yol göstereni olarak addedilen, peygamber mesleğinin mimarları olarak Cumhurbaşkanlık tarafından  dönem dönem  gerçekleştirdiği  buluşmalara Din Görevlilerinin yer aldığı  bir toplantı düzenlenmesini arz ediyoruz.

Bu toplantı düşüncemiz yakın bir zaman önce Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Başkanımız aleyhine çıkan olumsuz haberlerin ve bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyanet İşleri Başkanlığına  ve Din Görevlilerine sahip çıkmasından  ve destek vermesinden  dolayı şahsına  ve makamına  karşı oluşturulmak istenen olumsuz algıyı  ortadan kaldırmayı  ve Din görevlileri olarak,  Cumhurbaşkanımızın din görevlilerine olan bu desteğini teşekkür mahiyetinde kapsayacak, Batıda oluşturulmak istenen İslam Karşıtlığının Türkiye’deki ayak izlerine dur diyecek, İslam Dünyasının manevi lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımızın  bu durumunu hem Türk milletine  hem de tüm dünyaya duyura bilmek için  Cumhurbaşkanımızın Din Görevlileri ile buluşmasını talep ediyoruz.

Türkiye’deki Din Görevlilerinin, Diyanet Personelinin, İmam Hatip ve İlahiyat Fakültelerinin, ülkemizin gençliğinin Diyanete bakışı  ve Camiamızın toplumdaki yeri, önemi, topluma ve toplumun Diyanet İşlerine bakışı, Diyanet’e karşı oluşturulmak istenen algı operasyonu ile ilgili son durumu  ve bu konuda alına bilecek tedbirleri, Bir kısım medya da oluşturulmak istenen algı operasyonlarına  karşı alınacak tedbirler, Dini ve Diyanet Camiasını kullanarak devletin ve milletin bütünlüğünü bozmak isteyen, siyaseti kullanarak  adeta millete karşı savaş ilan eden, art niyetli sadece devlet egemenliğini hedef seçen insanlara karşı siyasetten uzak tek çıkar yolun ülke egemenliği olduğunu göstermek istiyoruz’’

Din görevlilerinin bu talebine Cumhurbaşkanlığı tarafından en kısa sürede cevap geleceğine olan inancım tamdır.

Kıymetli okurum;

Yeni dönem Türkiye’si olarak  seçime sayılı günler kaldı. Ülkenin istikrarlı yarınları için, kaostan uzak, ekonomik anlamda özgürleşmesini tamamlayan bir Türkiye olmak için atacağınız  her oy, aynı zamanda büyük bir vebalin de  etkisindedir.

 Süslü ifadelerle sizlere gelen sayısız insanlar olacaktır. Partilerin kuzu postuna girdiği bu dönemlerde  bu partilerin gerçek yüzlerini görmeye çalışın.

Devlet yönetmek  bol keseden atıp tutmaya benzemez. Son çaresi –yeter ki kazanalım- yeter ki hedefimize ulaşalım diyenler- her şeyi size vereceklerini söylerler bu vaatlerin içi boş mu dolu mu buna siz karar vereceksiniz.

Ama unutmayın… Ülke yönetecek olanlara ehliyet vermeniz  boynunuzun  borcudur. Dünya devleti olma yolunda ilerleyecek olan bir Türkiye ye de sebep olabilir sizin oyunuz, kaosun ,dinin diyanetin tekrar  gündeme geldiği bir ülke de olabilir. Büyük düşünen liderlere kulak vererek yapılanları anlatan, boş vaatlerle sırf oy avında olanlara  karşı taktiri sizler daha iyi bilirsiniz… selam ve dua ile

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR