Doğal yaşamı seçti; İstanbul’dan çıkıp Kırşehir'deki köyüne yerleşti

Doğal yaşamı seçti; İstanbul’dan çıkıp Kırşehir'deki köyüne yerleşti

Öğretmen eşiyle İstanbul’dan Kırşehir’in bir köyüne yerleşen Erdoğan Akman, youtube kanalında, köy hayatının güzelliklerini izleyicilerle paylaşıyor.

İsmi Erdoğan Akman. İstanbul’da uzun yıllar grafik tasarım işlerinde çalıştı. Eşi Din Kültürü Öğretmeni. Evlendikten sonra eşiyle birlikte radikal bir karar alarak, ata toprağı olan köyüne yerleşiyor. Kırşehir’in Akçekent ilçesine bağlı Güllühüyük Köyü’nde yaşıyorlar şimdi. Amaçları tümüyle doğal yaşam; kendileri üretip kendileri tüketmek.

erdogan-akman-youtube-kirsehir.jpg

Akman “Değişik hayvanlarımız var. Kedi köpeği saymıyorum bile, culuktan güvercine kadar. İnekten kaza kadar... Meyve sebze yetiştiriyoruz. Kendimiz içindi önceleri sonra küçük küçük ticaretine de başladık. İşte salçalık, turşuluk, melemenlik gibi malzemeler… Kendi lavantamı bile kendim üretiyorum” diyor.

YOUTUBE KANALINDA KÖY GÜNLÜĞÜ

Akman ve eşi youtube kanalı da açmış; köy hayatını anlatan bir kanal. Köy hayatını izleyicilere hissettirmeye çalışıyor. Belgesel tadında köy günlüğü sunuyor.

Erdoğan Akman ve eşinin bu serüveni, bitkisel tedavi yöntemlerini öne çıkarmasıyla bilinen Dr. Feridun Kunak’ın da dikkatinden kaçmadı. Dr. Kunak, Kanal 7 TV'de yayınlanan programı “Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık”a, Erdoğan Akman'ın yaşamına da yer verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.