Hüseyin Taklacı

Hüseyin Taklacı

Dört parti

Dört parti

Seçimler bitti hâlâ rahatlamış değiliz. Siyasileri seyrediyoruz, konuşmalara bakıyoruz, hükümeti kurma senaryolarına bakıyoruz bir umut göremiyoruz.

Türkiye’nin düzeni bozuldu. Ülkemizde yaşayan insanlar kendi elleriyle bozdu, düzeni.

Ülkemizde bakıldığında en çok zararı vergi mükellefi olanlar görecek.

Esnaf ve zanaatkâr bu durumdan en çok etkilenecek olandır. Çünkü esnaf devletin memuru değil, işçisi değil, belli bir maaşı da yok. Belki bunlara katlanabiliriz.

Bir de sınırda yaşanan hadiseler var. Yani Suriye sınırında, o bölgede birileri hesap yapıyor, Türkiye’de bunları seyrediyor.

Türkiye bunların önlemini alması lazım. Biran önce tedbir alınması gerekmektedir. Ey Türkiye’yi yöneten ve yönetimine talip olan siyasetin liderleri, sizler Türk halkının kanacağını mı sanıyorsunuz? Çıkın bu millete gerçekleri anlatın. Türkiye’yi nereye götürüyorsunuz, anlatın. Türkiye’nin sınırlarında birileri cirit atıyor. Türkiye yavaş yavaş karanlığa götürülüyor. Sınırlarımızda gelişen olayları iyi incelememiz gerekmektedir. Sanki bir devlet oluşumunun önünün açılması isteniyor gibi.

Siyasete bakıldığında koalisyon senaryoları, bunla kuracakmış, şunla kuracakmış. Kimin umurunda. Aklınızı başınıza toplayın. Bu ülkede kimseye taviz vermeyin. Ülkeyi sıkıntıya sokmayın.

Tüm siyasi liderlerin egolarını bir kenara bırakıp ülkemizin bekası ve geleceği için gereken adımları atmaları gerekmektedir. Şu anki belirsizliğin bir an önce çözülmesi şarttır. Ülkemizin birliği ve milletimizin geleceği ile ilgili her türlü fedakârlığı müşterek olarak göstermelidirler. Seçim sonuçlarında da milletimiz siyasilerden bunu istemiştir. Sayın liderler lütfen   Ülkemiz insanının daha fazla zarar görmesi için seçimlerde verdiği mesajı iyi okumanız ve analiz etmeniz gerekmektedir.    

Bu ülkede yaşayanları yabancı ülkelerin eline mahkum etmeyin. Savaşmamız gerekirse de savaşırız, Allah’ın dediği olur. Çok taviz tez ayrılık getirir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR