Düğünde felaket! Gelin dans ederken dizi çıktı

Düğünde felaket! Gelin dans ederken dizi çıktı

Mutlulukla beklenen bir düğün, trajik bir olayla sonuçlandı. Çiftin düğün töreninde yaptıkları ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşandı. Dans sırasında gelinin dizi çıktı.

Unutulmaz günleri olaylı biten çift soluğu hastanede aldı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde gerçekleştirilen düğün töreninde ilginç bir an yaşandı.

İLK DANSLARI KAZAYLA BİTTİ

İlk dansları için piste çıkmaya hazırlanan gelin ve damat tüm dikkatlerin üzerinde olduğu bir anda talihsiz bir kaza yaşadı. Paul'un kız kardeşi Liz tarafından TikTok'ta çekilen görüntülerde Paul Julie'yi nazikçe geriye eğmeden önce ikili birlikte yavaş dans ederken görülüyordu; ancak bir şekilde Julie bu sırada dizini yerinden çıkarttı. Kocasına tutunarak dans pistinde topallayan gelin Julie acilen hastaneye kaldırıldı. Doktorlar gelinin dizini yerine yerleştirirken yüksek dozda ağrı kesici uygulandı. Gelin ve damat Julie'ye uygulanan tedavinin ardından düğün töreninin yapıldığı alana geri döndü. Tüm davetliler gelin ve damadı büyük bir alkışla karşıladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.