Ahmet Fidan

Ahmet Fidan

Eceli Gelen İt Cami Duvarına Pisler

Eceli Gelen İt Cami Duvarına Pisler

 

 

PKK son aylarda gerçek niyetini ve gerçek yüzünü iyice gösterdi. Minarelere, camilere ve Kur’an-ı Kerime saldırıyor. Yakıyor, yıkıyor. Tek amacı kutsala saldırmak. Sonun başlangıcı. Yazıya alınan atasözü tam şu anki PKK’yı anlatmaktadır.  Sonlarının geldiğini anlayınca cami duvarına pislemektedirler.

Birkaç kez yazdım.  Konferanslarımda vesile sayarak ifade ettim. PKK, başlı başına bir “Haçlı Harekatı”dır.  İster dağdaki eşkıya, ister kravatlı siyaset gömleği giysin, görüneler tamamen taşeron. PKK’nın ipleri ABD Kilisesinin yönetimindedir.

Hafızalarımızı yenilemek için tekrarında fayda var. Meşhur tekerlememizi bilirsiniz: “Ettekrarü ahsen velevkane yükseseksen” Tekrar yüz seksen kere yapılsa yine güzeldir.
PKK’nın kurucu taşeronu, şimdilerde İmralı adası sakini bir mülakatında der ki: “Bana ilk ayrılık düşüncesini veren barış gönüllüsü öğretmenimdi”

Toplum hafızası son derece unutkan. Bizzat devleti yönetenlerin bile bu ihanet şebekesi “Barış Gönüllüleri” PKK ilişkisine dair bir bilgi kırıntısı bulunmamakta.

Daha iyi anlaşılması için konuyu baştan almakta yarar var. Hayat bulduğu Avrupa’da Hristiyanlık hala parçalar halindedir. Müthiş bir mezhep taassubu ve kavgası sürmektedir. Ortodoks, Katolik, Anglikan, Protestan, Cizvit vs vs.

Avrupa’da yan yana iki kilise papaz ve rahipleri arasında bile diyalog ve hoş görü yoktur. Ama ABD’de tek bir kilise vardır ve o devlettir. ABD laik görünse de aslında koyu bir din devletidir. ABD’yi kilise yönetmektedir.

PKK aynı zamanda bir ABD kilise örgütü ve halen oradan yönetilmektedir. PKK’nin camilere saldırması o meşhur haçlı kininin bir devamıdır.

Altmışlı yıllarda ABD Kilisesi bir proje hazırlar ve ABD Başkanı Kenedy’ye sunar. Kenedy projeyi benimser ve destekler. Bu projenin adı “Barış Gönüllüleri” dir.

            Otuz beş yıldan beri baş belası olan PKK bir kilise projesi. Son zamanlarda saldırılarını din eksenli yapması tesadüf değil. Bilerek, planlayarak saldırmaktadır. Diyarbakır’da tarihi Osmanlı Camisine saldırması, sonlarının yaklaştığını göstermektedir. Çünkü eceli gelen it cami duvarına pisler.

            Terör örgütünün destekleyici ve koruyucuları dikkatle incelenirse Siyonist ve kilisenin müthiş birliktelik içinde oldukları görülür. Önceki operasyonlarda öldürülen militanların koyunlarından haç çıkıyordu. Son zamanlarda boyunlarından siyon yıldızı çıkmaya başladı.  Bu olayın iki anlamı bulunmaktadır. PKK gücünü kaybetti, tükendi. Projenin asli sahipleri devreye girdi. Artık terörle mücadelede  muhatap Siyonizm ve kilise.

 

 

            G Ü N Ü N    H İ K M E T İ

“Ey İman edenler! Müminleri bırakıp kâfirleri dost edinmeyin.”

Kur’an-ı Kerim

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR