Ege'de vahşet: Hamile kadın eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Ege'de vahşet: Hamile kadın eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Kütahya'da yaşanan korkunç olayda 3 aylık hamile genç kadın eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şüpheli polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Kütahya'da yaşanan korkunç olayda 3 aylık hamile genç kadın eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şüpheli polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Edinilen bilgilere göre 26 yaşındaki Esra Uşak ve 29 yaşındaki E.U. çifti, Ziraat Mahallesi Nazar Sokak'ta bulunan amcalarının evine ziyaret için gitti. Çocuklarının bir yetiştirme yurdunda olmasından dolayı çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

1.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kavga esnasında Esra Uşak eşi tarafından göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Esra Uşak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

E.U. isimli şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.