Emekliler yaşamak için en çok bu 4 kenti tercih ediyor: İşte o iller

Emekliler yaşamak için en çok bu 4 kenti tercih ediyor: İşte o iller

Emekli olan vatandaşların yaşamak için en çok tercih ettiği iller belli oldu. İşte maddi durumu iyi olan emeklilerin tercih ettiği 4 il...

Emekli olan vatandaşların yaşamak için en çok tercih ettiği şehirler belli oldu. Gerçek Gündem'in derlediği habere göre, Türkiye genelinde emekliler yaşamak için en çok 4 ili tercih ediyor. Peki, bu iller hangisi? Emekliler hangi illerde yaşamayı tercih ediyor? İşte detaylar...

EMEKLİLERİN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ 4 İL

Emekli vatandaşların tercih ettiği iller arasında İzmir, Antalya, Muğla ve Bursa yer aldı. Bu 4 şehir emekliler arasında her geçen gün daha da popüler hale gelmektedir.

izmir.jpg

İZMİR

İzmir, deniz manzarası, tarihi dokusu, eşsiz lezzetleri ve sağlık ile ulaşım hizmetleri dolayısıyla en çok tercih edilen illerden biri olmuştur.

antalya.jpg

ANTALYA

Türkiye'nin en işlek turizm noktalarından biri olan Antalya da doğal güzellikleri ve sıcak iklimiyle emeklilerin gözdesi oldu.

mugla.jpg

MUĞLA

Popüler tatil adreslerinden Muğla'da da sakin yaşam, doğal güzellikler ve doğa ile iç içe yaşam olması emekliler için vazgeçilmez adreslerden biri olmaktadır.

bursa.jpg

BURSA

Tarihi dokusu ve kültürel mirası ile Bursa da emekliler için önemli bir cazibe merkezi haline gelmiş durumda.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.