Erden Timur, Ali Koç'a neden cevap veremiyor?

Erden Timur, Ali Koç'a neden cevap veremiyor?

Galatasaray CEO'su Erden Timur'un Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a karşı -aynı perdeden- sert cevap vermesi bekleniyordu, ama olmadı. Genç yönetici sakin ve aklıselim davrandı. Nedenini de kendisi açıkladı.

Galatasaray CEO'su Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tehdit (onunla bizzat ilgileneceğim) ve hakaretlerine (yalancı) karşılık sessizliğini korumaya devam ediyor.

Dün akşam katıldığı canlı yayında Ali Koç'un "heyecanlı" haline nazire yaparcasına "alt perdeden" açıklamalar yapması dikkat çekti.

erden-timur.jpg

İşte Timur'un açıklamaları:

"Keşke normal bir maç olsaydı. Çok az hafta kaldı. Gerginliğin artmaması gerekiyor, ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmamız lazım. Bir an evvel bu işleri düzeltmemiz gerekiyor.

Herhalde haftada iki kere hakaret ediliyor bana ama hiçbir karşılık vermemeye çalışıyorum. Daha farklı şeyler yapmamız gerekiyor demek ki ama tüm önerileri de sunuyoruz. Çözüme odaklanmamız gerekiyor.

Onu tüm kamuoyu öyle görüyor. (Ali Koç tarafından tehdit edilmesi.) Bu işler böyle olmaz, çok yanlış. Hukuki olarak gerekeni yapacağım. Doğru değil. Toplum gerilmesin diye cevap vermek istemiyorum.

Yabancı hakeme normalde de hayır demiyoruz ancak sadece öyle olmasın, asıl rahatlama o zaman olur. Geçmiş de şeffaf bir şekilde irdelensin, ameliyat edilsin. Sahada bu işin röntgeni çekilsin."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.