Ertürk Kahramankazan’ı anlattı

Ertürk Kahramankazan’ı anlattı

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, BYEGM’nin düzenlediği Türkiye-Suudi Arabistan Medya Buluşması’nda, Türk ve Suudi gazetecilerle bir araya geldi.

BYEGM'nin ev sahipliğinde Kızılcahamam’da bir otelde düzenlenen panele, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve BYEGM Genel Müdürü Mehmet Akarca, Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Erdoğan Kök, Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Velid bin Abdulkerim el-Hireyci, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye’nin Cidde Basın Ataşesi Bahattin Akyön ile Yemen, Etiyopya, Mısır, Lübnan ve Filistin'den gelen gazeteciler ile Türkiye’den medya temsilcileri katıldı. Buluşma kapsamında düzenlenen panelde, "İlişkilerin Gelişmesinde Medyanın Rolü" ve "Bölgesel Gelişmeler ve Türkiye-Suudi Arabistan İlişkileri" konulu oturumlar düzenlendi. Panelde, Akarca, Hireyci ve gazeteci Mustafa Kartoğlu konuşma yaptı.

Kahramankazan’ı anlattı

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Türk ve Arap gazetecilerle buluşmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Bu panel iki ülke arasındaki gelişmelerin gelişmesi açısından oldukça önemli. İlişkilerin gelişmesinde medya en önemli rolü oynayan etkenlerden bir tanesi, Arap basın mensuplarına ve Ankara dışından gelen Türk gazetecilerle keyifli sohbetler etme ve istişarede bulunma fırsatı yakaladık. Kendilerine Kahramankazan’ı anlatma şansı yakaladık” diye konuştu.   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.