Esertepe çöplerden temizlendi

Esertepe çöplerden temizlendi

Keçiören Esertepe'de Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi ile Şehit Lütfi Dereli Sokak arasında kalan boş bölgede uzun süredir biriken çöpler, Keçiören Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

Esertepe'de Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi ile Şehit Lütfi Dereli Sokak arasında kalan eski gecekondu bölgesindeki evler yıkıldı. Ancak, bu seferde bölge çöplerin ve inşaat hafriyatların dökülmesinden ötürü mezbelelik içinde kaldı. Geçtiğimiz günlerde Keçiören Belediyesi ekipleri tarafından temizlenen bölgede yeşillendirme çalışmalarının yapılması bekleniyor.

Keçiören'de 'Esertepe Pazaryeri' olarak bilinen bölge, kentsel dönüşmeden geçti. Mahallede az sayıda kalan gece kondular ise, bir kaç yıl önce yıkıldı. Ancak, gecekondulardan bazıları tamamen yıkılmadığı için iki yol arasında garip bir görüntü ortaya çıkmıştı. Lüks konutların altında kalan bu gecekondu kalıntıları, kentsel dönüşümü tamamlanmak üzere olan Esertepe ile çelişen bir görüntü sunduğu için mahalle sakinleri tarafından eleştiriliyordu. Geçtiğimiz günlerde Keçiören Belediyesi ekipleri tarafından temizlenen bölgede yeşillendirme çalışmalarının yapılması bekleniyor.

Feyzullah DOĞRU/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.