Fenerbahçe'de rekor güncelleme

Fenerbahçe'de rekor güncelleme

Fenerbahçe, Sebastian Szymanski için istediği bonservis bedelini güncelledi. Sarı-Lacivertliler, talipleri artan Szymanski'nin bonservisini rekor seviyeye yükseltti.

Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon euroya transfer ettiği Sebastian Szymanski kısa sürede gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi oldu. Fenerbahçe'yle 4 yıllık sözleşme imzalayan Szymanski'nin adı daha ilk sezonunda transfer dedikodularına karışmaya başladı.

Bayer Leverkusen, Arsenal, Manchester United ve Tottenham iddialarının ardından Szymanski'ye talip olan son takımın Milan olduğu öne sürüldü. Öte yandan Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe, Polonyalı yıldızın taliplerinin artmasının ardından Szymanski için talep ettiği bonservis bedelini güncelledi.

REKOR SEVİYE

Daha önce Szymanski'nin bonservisini 20 milyon euro olarak belirleyen Fenerbahçe'nin bu rakamı 25 milyon euroya çektiği haber detayında yer aldı. Fenerbahçe, Szymanski'yi 25 milyon euroya satması durumunda Polonyalı futbolcu, Sarı-Lacivertlilerin tarihine en yüksek bedelli transfer satışı olarak geçecek.

Bu sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkan Szymanski 12 gol, 14 asistlik skor katkısı verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.