Fenerbahçelilere Olympiakos müjdesi: Resmi duyuru geldi

Fenerbahçelilere Olympiakos müjdesi: Resmi duyuru geldi

Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında sahasında Yunan temsilcisi Olympiakos’u konuk edecek Fenerbahçe taraftarlarına müjdeli haber geldi. Sarı kanaryanın maçlarını anlattığında maç kaybettirmeyen Alp Özgen’in rövanş maçını seslendireceği duyuruldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, çeyrek finalin ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu. Yarı final umutlarını Kadıköy’e bırakan sarı lacivertli kulüp, rakibini iki farklı skorla yendiği takdirde yarı finale yükselme başarısı göstererek tarihinde ikinci kez bu başarıyı yakalamış olacak. Bu derece önem arz eden maç ile ilgili Acun Ilıcalı’nın TV8 müjdesi sonrası Fenerbahçe taraftarına bir sevindirici haber daha geldi. Bu sezon Fenerbahçe’nin Avrupa’da oynadığı ve Alp Özgen’in anlattığı maçlarda kaybetmeyen sarı kanaryanın rövanş maçını Özgen’in anlatacağı duyuruldu.

fb-2.jpg

NAKLEN YAYINLANACAK

Yunanistan’da 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, sahasında Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlayacak. Hem Türkiye’nin ülke puanı hem de sportif açıdan önem arz eden maçla ilgili Acun Ilıcalı’dan sevindiren haber geldi. Ilıcalı, Survivor’daki ada konseyinde Perşembe günü saat 22’de başlayacak karşılaşmanın Exxen’in yanı sıra TV8’den de naklen yayınlanacağını duyurdu.

TARAFTAR ÖZGEN DEDİ

Sarı lacivertli takımın Olympiakos ile oynayacağı çeyrek final rövanş maçının TV8’de naklen yayınlanacağının duyurulmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar maçı Alp Özgen’in anlatması için çağrıda bulunmuştu. Taraftarın çağrılarına kulak veren yetkililer, maçı Özgen’in anlatacağını duyurdu.

fb-3.jpg

TARAFTAR MUTSUZ AYRILMIYOR

Alp Özgen’in Fenerbahçe mesaisinde ise dikkat çeken bir detay öne çıktı. Fenerbahçe, Alp Özgen’in anlattığı maçlarda sahadan mutsuzlukla ayrılmadı. Grup maçlarında Özgen’in anlattığı maçların hepsinden galibiyetle ayrılan sarı lacivertli kulüp, son 16 turundaki St. Gilloise maçının ilk ayağından 3-0’lık skorla galip ayrılmıştı. Rövanş maçında 1-0 yenilmesine rağmen, Özgen’in anlattığı maç sonunda Fenerbahçe tur atlama sevinci yaşamıştı.

Öte yandan Fenerbahçe, 2023-24 sezonunda Avrupa’da Ertem Şener ve Gökhan Abdik gibi spikerlerin anlattığı maçların hepsinden yenilgi ile ayrıldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.