Gökhan Çiloğlu kimdir?  Gökhan Çiloğlu nereli ve kaç yaşındadır?

Gökhan Çiloğlu kimdir? Gökhan Çiloğlu nereli ve kaç yaşındadır?

Gökhan Çiloğlu’nun hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Gökhan Çiloğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Gökhan Çiloğlu kimdir? Gökhan Çiloğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gökhan Çiloğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gökhan Çiloğlu kimdir? Gökhan Çiloğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gökhan Çiloğlu’nun biyografisini haberimizde derledik...

Gökhan Çiloğlu Kimdir?

Gökhan Çiloğlu, Resmî Gazete yayınlanan karar ile İstihbarat Daire Başkanlığına atandı.

Tuğgeneral Gökhan ÇİLOĞLU; 1972 yılında Tarsus’ta doğmuş, ilk ve orta tahsilini burada tamamlamış, 1990 yılında Kuleli Askeri Lisesi, 1994 yılında Kara Harp Okulu’ndan mezun olmuştur.

1995 yılında Piyade Okulu ve Foça Jandarma Komando Okulunu bitirmeyi müteakip, 1995 - 2016 yılları arasında komando bölük ve tabur komutanlığı ile ilçe jandarma komutanlığı görevlerinde bulunan Gökhan ÇİLOĞLU; 2016-2021 yılları arasında Ankara İl Jandarma Komutan Yardımcılığı ve Vaşington İçişleri Müşaviri görevlerini yürütmüştür.

2021 yılında Tuğgeneral rütbesine terfi eden Gökhan ÇİLOĞLU Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Diyarbakır İl Jandarma Komutanı olarak 01 Ekim 2021 tarihinde göreve başlamış olup halen bu görevi yürütmektedir.

İngilizce bilen Tuğgeneral Gökhan ÇİLOĞLU, Bayan Üstün ÇİLOĞLU ile evli olup, iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.